:

Vad kostar ett Tändstiftsbyte?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar ett Tändstiftsbyte?
  2. Hur länge håller tändkablar?
  3. Hur ska ett bra tändstift se ut?
  4. Hur ofta ska man byta tändstift 9 5?
  5. Vad har jag för tändstift?
  6. Hur ofta ska man byta Fördelarlock?

Vad kostar ett Tändstiftsbyte?

Genomsnittspris: 1746 kr*.

Hur länge håller tändkablar?

Men så länge de ser friska ut och man inte märker nåt så kan man ju köra vidare, sen beror det nog mer på vad man själv tycker, om man vill byta för att va på den säkra sidan eller om man vill mjölka ut varenda mil som går. Vill man ligga lite på den säkra sidan så kan man ju byta efter en 10-15,000 mil.

Hur ska ett bra tändstift se ut?

Normalt tändstift: torr ljusbrun/grå tändstift visar att tändstiftet är i bra skick och att du använder rätt tändstift. Igensatt tändstift: Svart sotigt tändstift blir det när den misständer och får dåligt gnista.

Hur ofta ska man byta tändstift 9 5?

Vanligtvis ska tändstiften bytas innan 5000 mil men det är bra att inte vänta för länge. Då tändstift är relativt billiga, brukar ligga på någon hundralapp per styck, är det dumt att snåla med just detta. Har du ändå inne bilen på service kan det vara lika bra att passa på, även om bilen kanske bara har gått 4000 mil.

Vad har jag för tändstift?

Liksom med andra servicedelar kan du hitta rätt tändstift till din bil genom att skriva in ditt registreringsnummer på Oljemagasinet.se. Välj Servicedelar i den ljusgrå kolumnen och scrolla ner tills du hittar tändstiften.

Hur ofta ska man byta Fördelarlock?

Fördelare byts inte vid "vanlig" service. Däremot byts tändstift vid den service då tändstift skall bytas om inte någon annan överrenskommelse träffats!