:

Hur ser man vänförfrågningar?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ser man vänförfrågningar?
  2. När kan man skicka vänförfrågan?
  3. Vad betyder vänförfrågan på Facebook?
  4. Kan man blockera vänförfrågningar på Facebook?
  5. Kan inte lägga till vän i grupp på Facebook?
  6. När är det okej att lägga till någon på Facebook?

Hur ser man vänförfrågningar?

Gå in på dina vänförfrågningar Vänt blicken mot det högra hörnet av skärmen. Bredvid notiser och meddelanden hittar du dina vänförfrågningar, som finns under symbolen som föreställer två personer.

När kan man skicka vänförfrågan?

För att skicka en ny vänförfrågan måste du först ta bort någon annan som vän. Om personen har aktiverat funktionen Följ kan du följa hen istället. Du kan fortfarande se personens offentliga inlägg.

Vad betyder vänförfrågan på Facebook?

Vänförfrågningar på Facebook hjälper dig att hålla kontakten med människor som är viktiga för dig. När du lägger till en vän kan ni se varandras aktiviteter i flödet, händelser och foton.

Kan man blockera vänförfrågningar på Facebook?

Under sekretessinställningarna på Facebook kan man välja att endast vänners vänner kan skicka vänförfrågningar. Det förhindrar alla som du inte har minst en gemensam vän med att skicka förfrågningar till dig. Det kräver dock också att ingen av dina vänner accepterat en förfrågan från ett spamkonto.

Kan inte lägga till vän i grupp på Facebook?

Gå till flödet och klicka på Grupper i vänstermenyn och välj din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Klicka på + Bjud in nedanför omslagsfotot. Välj Bjud in Facebook-vänner.

När är det okej att lägga till någon på Facebook?

Tryck på längst upp på Facebook och skriv vännens namn. Välj hens namn eller tryck på Visa fler resultat för [din väns namn]. Om du fortfarande inte kan hitta din vän testar du de här stegen. Om du vill skicka en vänförfrågan trycker du på bredvid namnet.