:

Vad är det man sprutar in i läpparna?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är det man sprutar in i läpparna?
 2. Är Hyalase farligt?
 3. Vad innehåller Läppfillers?
 4. Hur ofta kan man göra Hyalase?
 5. Hur lång tid tar det innan Hyalase verkar?
 6. Hur framställs fillers?
 7. Vad innehåller gelen man använder vid fillers?
 8. Vilka olika fillers finns det?

Vad är det man sprutar in i läpparna?

Produkter som ger volym heter fillers. Fillers används vanligtvis för att fylla kinderna, läpparna eller linjerna från näsan till munnen med fillers. – Med fillers kan du modulera ansiktet, säger Stina.

Är Hyalase farligt?

Risker med Hyalase behandling En Hyalase behandling medför även risk för ärrvävnad och uppkommande av tomma fickor i behandlingsarean. Vi rekommenderar ytterst försiktighet med användning av en Hyalase behandling och endast vid akuta fall.

Vad innehåller Läppfillers?

Fillers består av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. En tredjedel bryts ned och ersätts varje dag och mängden hyaluronsyra minskar kraftigt med åldern vilket gör att vi upplever att huden förlorar elasticitet, volym och spänst.

Hur ofta kan man göra Hyalase?

Detta är en säkerhetsaspekt för att utesluta eventuella allergier där vi injicerar en liten mängd i underhudsfettet på underarmen. Därefter börjar vi behandla området du önskar med Hyalase. Ibland kan våra kunder behöva göra återbesök i 2-3 omgångar när vi ska lösa upp filler.

Hur lång tid tar det innan Hyalase verkar?

De estetiska effekterna av Hyalase ses 48 timmar upp till två veckor efter behandling. Viss effekt kan ofta ses omedelbart eller successivt i samband med behandling. Vi har hyaluronidase naturligt i kroppen men till största del är animaliskt, och därför är risken för allergiska reaktioner relativt höga.

Hur framställs fillers?

Marknadens första filler framställdes från tuppkam men så är det inte längre. Idag framställs filler kemiskt på laboratorium. Huden töjs inte av filler, den integreras istället med kroppsvävnaden. När fillern succesivt bryts ned återfår huden sin naturliga form och struktur.

Vad innehåller gelen man använder vid fillers?

Vad är Fillers? Filler Uma jeunesse(England) och Filer Zfill (Tyskland) är baserat på Hyaluron Syra, en vatten molekyl som existerar naturligt i kroppens egen vävnad. Det är injicerat i huden for att minska rynkor (nasiolabial), öka volym (läppar) och konturera (näsa).

Vilka olika fillers finns det?

Fillers

 • Profhilo.
 • Hudåkommor och ärr.
 • Läppförstoring med fillers.
 • Fillers under ögonen (tear trough)
 • Fillers under ögonen – Eyelight.
 • Fillers för nedåtgående mungipor.
 • Forma käklinje och kindben med fillers.
 • Rynkor runt munnen.