:

Vad är Odjuret för djur?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Odjuret för djur?
  2. Vad heter tekoppen i Skönheten och odjuret?
  3. Vem gör de svenska rösterna i Skönheten och odjuret?
  4. Vad heter ljuset i Skönheten och odjuret?
  5. Vad handlar Skönheten och odjuret?

Vad är Odjuret för djur?

2. Odjuret är en salig sammansättning av olika djur. Han har ett lejons man, en buffels huvud, en gorillas panna, en vargs ben och en björns kropp. Otroligt att de ändå lyckades skapa någonting som får alla småtjejer att tänka på en gullig kattunge.

Vad heter tekoppen i Skönheten och odjuret?

Potts och hennes son tekoppen Chip välkomnar Belle varmt, underhåller henne och bjuder på en fantastisk fransk middag. I byn uppmuntrar byborna Gaston efter att Belle avböjt hans absurda frieri. Då kommer Maurice inrusande och ber om hjälp att rädda Belle från Odjuret.

Vem gör de svenska rösterna i Skönheten och odjuret?

SKÖNHETEN OCH ODJURET (Beauty and the Beast) Credits för svensk version Svenska röster: Belle Emmi Christensson Odjuret Daniel Engman Gaston Christopher Wollter Maurice Niklas Falk LeFou (dialog) Andreas Rothlin Svensson LeFou (sång) Lucas Krüger Lumière Albin Flinkas Cadenza Rolf Christianson Mme de Garderobe Karolina ...

Vad heter ljuset i Skönheten och odjuret?

Som Lumiere, ljusstaken med musikaldrömmar, ser vi Ewan McGregor.

Vad handlar Skönheten och odjuret?

Här är i alla fall en kort resumé: Den självupptagna prinsen blir utsatt för trolldom och förvandlad till ett odjur. Men om han förälskar sig i någon annan än sig själv, bryts trolldomen. Efter många dramatiska händelser är det den vackra Belle som får Odjuret att ändra sig.