:

Vart i Hässelby hände det?

Innehållsförteckning:

 1. Vart i Hässelby hände det?
 2. Vem mördade barn i Hässelby?
 3. Vem kastade ut sina barn?
 4. Vad har hänt i Hässelby gård?
 5. Är Hässelby ett bra område?
 6. Hur har det gått för barnet i Hässelby?
 7. Vart i Hässelby barn balkong?
 8. Vem är mannen i Hässelby?
 9. Hur farligt är Hässelby?
 10. Hur är Hässelby Villastad?
 11. Är Hässelby säkert?
 12. Kan man bo i Hässelby strand?

Vart i Hässelby hände det?

Senaste om Hässelby

 • Pappan kastade barnen från ett fönster – döms. ...
 • Kvinna föll från balkong i Hässelby gård – man gripen. ...
 • Kvinna föll från balkong i Hässelby gård – man gripen. ...
 • Stor brand i höghus i Hässelby i västra Stockholm. ...
 • Pappan i Hässelby åtalas – kastade barnen från balkongen.

Vem mördade barn i Hässelby?

Enligt Aftonbladets uppgifter är det barnens föräldrar. Polisen misstänker att pappan knivhuggit barnen och sedan kastat ut dem från lägenheten cirka 15 meter upp, enligt uppgifter till Aftonbladet. Pappan ska ha skadat sig själv. Både mamman och pappan greps på plats på söndagskvällen.

Vem kastade ut sina barn?

Pappan skadade och kastade ut sina två barn från ett fönster i lägenheten förra året. Han har sedan i november varit frihetsberövad misstänkt för mord och mordförsök. Nu åtalas han. Det var den 14 november 2021 som två svårt skadade barn hittades utanför ett bostadshus i Hässelby i norra Stockholm.

Vad har hänt i Hässelby gård?

Man död i lägenhetsbrand En man i 80-åldern har dött i en lägenhetsbrand i Hässelby gård i västra Stockholm. Mannens anhöriga är underrättade.

Är Hässelby ett bra område?

Hälften av invånarna i stadsdelsområdet tycker sammantaget att stadsdelen är trygg att bo i, vilket går att jämföra med att nära 80 procent av alla stadens invånare känner sig trygga. Över hälften av Hässelby- och Vällingbyborna känner sig enligt medborgarundersökningen trygg i parkområden.

Hur har det gått för barnet i Hässelby?

Det var vid 21.45-tiden i söndagskväll som polisen larmades av privatpersoner som då påträffat två barn, båda under tio år, på marken nedanför ett sex våningar högt flerfamiljshus i Hässelby strand i västra Stockholm. Barnen var mycket allvarligt skadade, det yngsta barnet förklarade avliden på måndagsmorgonen.

Vart i Hässelby barn balkong?

I november häktades en pappa misstänkt på sannolika skäl misstänkt för mord och mordförsök efter att två av hans barn kastats från balkongen på femte våningen.

Vem är mannen i Hässelby?

Mannen, som är i 40-årsåldern, misstänks för att ha knivskurit och kastat ut sina barn genom fönstret på femte våningen i november förra året. Det ena barnet dog och det andra fick livshotande skador. Rättsmedicinalverkets utlåtande visade att mannen lider av en allvarlig psykisk störning. Han har erkänt gärningarna.

Hur farligt är Hässelby?

I Hässelby-Vällingby ser vi utifrån lägesbilden att Hässelby torg och Vällingby centrum är de områden som polisen i första hand bör prioritera. Många medborgare upplever Hässelby torg samt området i och runt Vällingby tunnelbanehus som otrygga platser.

Hur är Hässelby Villastad?

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största.

Är Hässelby säkert?

Hälften av invånarna i stadsdelsområdet tycker sammantaget att stadsdelen är trygg att bo i, vilket går att jämföra med att nära 80 procent av alla stadens invånare känner sig trygga. Över hälften av Hässelby- och Vällingbyborna känner sig enligt medborgarundersökningen trygg i parkområden.

Kan man bo i Hässelby strand?

– Ja, men det är svårt att hitta bra boende. Vi tror och hoppas att de här lägenheterna blir attraktiva. Handels ligger på gröna linjen så det är bara att hoppa på tåget och åka hela vägen hem. Men det dröjer nog lite innan det kryllar av ekonomistudenter i Hässelby strand centrum.