:

Hur styrs Indonesien?

Innehållsförteckning:

  1. Hur styrs Indonesien?
  2. Vad har Indonesien för klimat?
  3. Vad finns det för djur i Indonesien?
  4. Hur är det att leva i Indonesien?
  5. Vad är Indonesien känd för?
  6. Vad finns det för farliga djur i Bali?
  7. Vilka djur finns i Bali?

Hur styrs Indonesien?

Enhetsstat RepublikPresidentialism Indonesien/Statsskick

Vad har Indonesien för klimat?

Landet har ett tropiskt kustklimat med en luftfuktighet mellan 70-90 procent. Det är små temperaturvariationer och i genomsnitt ligger temperaturen på 27-28 grader i låglandet medan det är kallare i bergen.

Vad finns det för djur i Indonesien?

Djur som orangutang, indisk elefant och tigrar lever i Indonesien. Regnskogen ger också många olika sorters växter. Palmer, fikusar och mer än 2000 arter av orkidéer samsas om Indonesiens bördiga jord.

Hur är det att leva i Indonesien?

Välfärd och fattigdom. Fattigdomen är utbredd. 40 procent av den indonesiska befolkningen lever på 2 US dollar per dag. Fattigdomen är särskilt omfattande i landets östra delar och på landsbygden.

Vad är Indonesien känd för?

Indonesien är känt för sina regnskogar som är fulla med djurliv och intressanta växter. Faktum är att hälften av landet är täckt av skogar med en total area på 98 miljoner hektar.

Vad finns det för farliga djur i Bali?

När det gäller Balis djurliv finns det inga tigrar, björnar eller krokodiler på Bali. Det finns elefanter i en "fristad" men absolut ingen är vild. Det finns verkligen inte så många farliga djurBali. Balis geografi, men eftersom det är en tropisk ö, betyder att det kan finnas mindre än välsmakande djur.

Vilka djur finns i Bali?

Under en dag kan du få syn på grodor, syrsor, paddor och geckoödlor. På Bali finns det nästan 300 olika fågelsorter, varav flera utrotningshotade arter. Däribland finns fågelarten Balistare, som bara finns på nordvästra Bali, i Bali Barat National Park. Ett annat flygande väsen är flygande hundar, stora fladdermöss.