:

Kan inte lämna min fru?

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte lämna min fru?
  2. Borde jag lämna min sambo?
  3. Vill ha tillbaka min fru?
  4. Är så trött på min fru?
  5. Vad ska jag göra så att min fru älskar mig igen?

Kan inte lämna min fru?

Svaret på frågorna kan vara att du faktiskt saknar en avgörande upplevelse med din fru. Alternativt kan svaret vara att du jagar en orealistisk känsla, som du inte skulle kunna få med någon annan heller. I så fall återstår frågan om du kan lära dig att leva utan det du kallar kärlek.

Borde jag lämna min sambo?

Det kan verkligen vara svårt att verkligen veta om man vill göra slut. Här är några tecken på att det dags att ni lämnar varandra. Att veta när det är dags att slänga in handduken är faktiskt inte lätt. Ett bra sätt att avgöra hur relationen mår är att känna efter om den tar mer energi än vad den ger.

Vill ha tillbaka min fru?

Känslor kan gå och komma tillbaka, även om du just nu upplever att din fru är bestämd och beslutsam över hur hon vill fortsätta leva sitt liv. Jag hoppas ni får bra hjälp av familjerådgivningen. Och mitt råd är att du bör försöka få din fru att uttrycka vad det är som har gjort att hennes känslor för dg har svalnat?

Är så trött på min fru?

Ibland kan man känna sig trött på sin partner på grund av all tid man spenderar tillsammans. Av denna anledning bör du ta tillbaka ditt personliga utrymme eller kanske börja med nya hobbyer, eftersom det kan vara ett sätt att åter tända gnistan.

Vad ska jag göra så att min fru älskar mig igen?

Om din partner ändå är villig att försöka igen, behöver ni skapa en bild av något nytt. En framtid där båda ser ljus. Ni kan inte gå tillbaka till det som var, ni behöver öppna för ett nytt sätt att leva tillsammans.