:

Vad heter den lila Teletubbien?

Innehållsförteckning:

  1. Vad heter den lila Teletubbien?
  2. Vad heter solen i Teletubbies?
  3. När sändes Teletubbies i Sverige?
  4. Hur stor är en Teletubbies?
  5. Finns Teletubbies?
  6. Vart kan man kolla på Teletubbies?

Vad heter den lila Teletubbien?

De fyra huvudfigurerna är: Tinky Winky - lila kostym, röd handväska i plast, antennen är en nedåtvänd triangel.

Vad heter solen i Teletubbies?

Jess Smith som är känd som "solbebisen" från Teletubbies, har hunnit fylla 21 år. Såhär ser hon ut idag. Barnprogrammet “Teletubbiesär fortfarande en favorit för många barn, trots 20 år på nacken. Den kanske mest älskvärda karaktären, den lilla bebisen som är glad som en sol (i en sol) har hunnit fylla 21 år.

När sändes Teletubbies i Sverige?

De fyra färgglada tjockisarna i Teletubbies som blev omfamnade av barn världen över när de kom till för 15 år sedan. En välresearchad BBC-produktion skapad av Anne Wood och Andrew Davenport som gjorde 365 avsnitt. Här i Sverige visades Teletubbies på TV4 mest start i slutet av 90-talet .

Hur stor är en Teletubbies?

Teletubbies vänner: sexgalna kaniner Teletubbies värld var även befolkad av kaniner. För att passa ihop med de stora Teletubbieskostymerna, uppemot 3 meter höga, användes en särskild sort jättekaniner. Som höll sig till gängse fördomar kring kaniner: de parade sig så frekvent att scener ofta fick tas om.

Finns Teletubbies?

Teletubbies består av Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa och Po. Deras värld är fylld med kärlek och skratt och dom utforskar Huskullen och Teletubbylands magiska landskap genom deras lekar.

Vart kan man kolla på Teletubbies?

Teletubbies - Barnfilmer och serier för barn på nätet – Viaplay.