:

Finns det en säsong 3 av Virgin River?

Innehållsförteckning:

  1. Finns det en säsong 3 av Virgin River?
  2. Var utspelar sig serien Virgin River?
  3. När kommer det nya avsnitt av Virgin River?
  4. När kommer Virgin River tillbaka?
  5. När kommer nästa säsong på Virgin River?
  6. När kommer säsong 3 av Virgin River på Netflix?

Finns det en säsong 3 av Virgin River?

Virgin River-rollen meddelade släppdatum i slutet av maj. På grund av din kärlek till showen kommer Netflix att strömma säsong tre av Virgin River den 9 juli, säger Martin Henderson i videon, som avslöjar att det kommer att finnas 10 avsnitt under den kommande säsongen.

Var utspelar sig serien Virgin River?

En sörjande specialistsjuksköterska behöver en nystart och flyttar från Los Angeles till en avlägsen stad i norra Kalifornien, där hon möts av många överraskningar. Titta så mycket du vill. Med Alexandra Breckenridge (This Is Us), Martin Henderson (Grey's Anatomy) och Tim Matheson (Hart of Dixie).

När kommer det nya avsnitt av Virgin River?

Sett till att båda föregående säsonger släppts sent på året räknar vi med att Virgin River säsong 3 kommer ut i november eller december 2021.

När kommer Virgin River tillbaka?

Sett till att båda föregående säsonger släppts sent på året räknar vi med att Virgin River säsong 3 kommer ut i november eller december 2021.

När kommer nästa säsong på Virgin River?

När säsongen får premiär är ännu inte känt, men de har hittills släppt dem under antingen sommaren eller hösten. Sett till att man nu spelar in fram till sen höst, så kan vi räkna med att fortsättningen dröjer fram till sommaren 2022.

När kommer säsong 3 av Virgin River på Netflix?

I rollerna ser vi bland andra Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence och Lauren Hammersley. Missa inte premiären av säsong 3 den 9 juli, på Netflix.