:

Vad är konverteringsspårning?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är konverteringsspårning?
  2. Vilket mål har du större chans att nå genom att använda konverteringsspårning när du driver en SEM kampanj?
  3. Vad innebär AdWords?
  4. Vad gör Google Ads?
  5. Vad kostar en annons på en hemsida?
  6. Hur fungerar Google annonsering?

Vad är konverteringsspårning?

Konverteringsspårning är ett kostnadsfritt verktyg som visar vad som händer efter att kunderna har interagerat med dina annonser – om de köper en produkt, registrerar sig för ett nyhetsbrev, ringer till ditt företag eller laddar ned din app.

Vilket mål har du större chans att nå genom att använda konverteringsspårning när du driver en SEM kampanj?

Det är viktigt att spåra konverteringar eftersom de ger kunskap om hur annonsernas resultat är direkt relaterade till företagets resultat. När du använder konverteringsspårning kan du även identifiera vilka annonser och sökord som ger bäst resultat för ditt företag.

Vad innebär AdWords?

Vad är Google Ads (AdWords)? Annonserna är det som finns högst upp eller längst ner på Google. Det som skiljer Google annonserna från det organiska sökresultatet är att du kan betala för att synas högst upp och du betalar endast när någon faktiskt klickar på din annons.

Vad gör Google Ads?

Google Ads visar din annons när människor söker online efter de produkter och tjänster du erbjuder. Google Ads bygger på smart teknik som ser till att dina annonser visas för potentiella kunder just i det ögonblick då de är redo att agera.

Vad kostar en annons på en hemsida?

Studier visar att det genomsnittliga klicket på Google annonser kostar mellan 4-9 SEK. Detta skiljer sig åt beroende på vilken bransch du verkar inom, hur hög konkurrensen är om sökorden samt kampanjens syfte. När du annonserar på Google betalar du endast för när någon klickar på din annons.

Hur fungerar Google annonsering?

Hur fungerar Google Ads? Google Ads visar din annons när människor söker online efter de produkter och tjänster du erbjuder. Google Ads bygger på smart teknik som ser till att dina annonser visas för potentiella kunder just i det ögonblick då de är redo att agera.