:

Hur säkert är Liseberg?

Innehållsförteckning:

  1. Hur säkert är Liseberg?
  2. Hur mycket el drar Liseberg?
  3. Kan fall vara på nöjesfält?
  4. Finns det förvaringsskåp på Liseberg?
  5. År Liseberg farligt?
  6. Hur stor yta är Liseberg?
  7. Hur högt år Piratfallet på parken Zoo?
  8. Kan man låna rullstol på Liseberg?
  9. Finns det internet på Liseberg?
  10. Hur hämtar man ut biljetter på Liseberg?

Hur säkert är Liseberg?

Liseberg certifierat enligt hållbarhetsstandarden ISO 20121. Som första nöjespark i världen har Liseberg i december 2021 blivit certifierade enligt standarden ISO 20121 som innehåller krav på ledningssystem för hållbarhet vid evenemang.

Hur mycket el drar Liseberg?

Enligt tidningens beräkningar skulle den el som alla Lisebergs lampor drar fram till jul räcka till 17 eluppvärmda villor eller 217 lägenheter.

Kan fall vara på nöjesfält?

Även om avsikten är experiment så kan ett föremål som faller från hög höjd eller släpps i hög fart kan orsaka stora skador - Newtons lagar gäller även på nöjesfält!

Finns det förvaringsskåp på Liseberg?

Vid Norra entrén finns bemannad förvaring (30 kr/kolli). Vid Södra entrén och Kristallsalongen finns förvaringsboxar.

År Liseberg farligt?

Brutna revben, näsblod och utslagna tänder. På Liseberg inträffar olyckor ofta - och före Rainbow-olyckan hade 48 personer skadats bara i år.

Hur stor yta är Liseberg?

17 haLiseberg / Yta

Hur högt år Piratfallet på parken Zoo?

En av årets största nyheter i Parken är Piratfallet. En helt ny åkattraktion som är en riktiga magkittlare för de allra flesta. Den pirat-tematiserade åket är ett så kallat Fritt Fall där alla våghalsar hissas upp 17 meter för att sedan falla fritt mot marken innan gondolen bromsas upp.

Kan man låna rullstol på Liseberg?

Låna en rullstol Det finns ett antal rullstolar att låna vid Förvaringen vid Norra entrén. Antalet rullstolar är begränsat och vi rekommenderar därför att du förbokar en rullstol via Lisebergs bokning och kundservice på tel. 031-400 100.

Finns det internet på Liseberg?

Liseberg har genom IT-support tillgång till all information som finns lagrad på datorernas hårddisk och bolagets servrar. Användande av lösenord innebär således inte att det skapas något privat utrymme i datorn. Datorer och servrar ägs av Liseberg.

Hur hämtar man ut biljetter på Liseberg?

Leverans av dina biljetter När du handlar online väntar din beställning på dig i Förköpsautomaterna som finns vid Lisebergs Huvudentré samt Södra entrén. Hämta din beställning genom att scanna värdebeviset du får via mail eller sms, ta på dig åkbandet sedan är det raka vägen in i parken utan köer!