:

Hur fungerar väduren?

Innehållsförteckning:

 1. Hur fungerar väduren?
 2. Vem passar väduren inte med?
 3. Hur är väduren i ett förhållande?
 4. Vad gillar väduren i sängen?
 5. Hur får man en vädur på fall?
 6. Hur förför man en vädur?
 7. Hur flirtar man med en vädur?
 8. Hur stjärntecknen beter sig när de är kära?

Hur fungerar väduren?

Väduren föredrar att leda andra och gör alltid sitt bästa för att hamna i spetsen. Ingen mästare på lagarbete men en väldigt pålitlig kapten. Väduren är effektiv och tycker om utmaningar, så ett ansträngande och svårt arbete passar betydligt bättre än ett som är enkelt och långsamt.

Vem passar väduren inte med?

Du ska nog undvika: Tvillingarna (se ovan under Tvillingarna) och Väduren. Väduren är alldeles för otålig för att dejta Kräftan, eftersom du ju gillar att ta din tid. Så om du inte är en Kräfta som vill speeda upp ditt liv lite ska du hålla dig borta från Väduren.

Hur är väduren i ett förhållande?

Väduren (21 mars – 19 april) Du vill att allting ska gå som du vill och kan därför ha svårt att förstår varför din partner inte vill göra något du gillar. För dig kan det även vara svårt att lämna osunda relationer, eftersom du vill bevisa att du gjort allt i din makt för att få kärleken att hålla.

Vad gillar väduren i sängen?

Väduren gillar att ha det äventyrligt och passionerat i sovrummet och är gärna den som tar det första initiativet. När väduren träffar ett passionerat och karismatiskt lejon blir det därför ofta full pott.

Hur får man en vädur på fall?

Väduren. När du ser någon du tycker om tvekar du inte på att göra ett “move”. Dock har du lätt för att gå till överdriv och du beter dig ofta barnsligt.

Hur förför man en vädur?

Väduren

 • (21/3-20/4)
 • förför du en vädur: Väduren gillar att bli överraskad och tagen på ett sätt som.
 • Vädurens favoritsex: Väduren är ingen anhängare av sängar. ...
 • Här träffar du en vädur: På en sommarfest, på beachen, i en båthamn – överallt där det vankas action och underhållning.

Hur flirtar man med en vädur?

Så håller du intresset vid liv… Ge hen frihet. Väduren är allergisk mot att känna sig fast. När du föreslår aktiviteter – gör saker som är aktuella, typ en stor utställning alla pratar om, eller gå någonstans där det händer mycket.

Hur stjärntecknen beter sig när de är kära?

En Oxe som upplever starka känslor visar gärna det genom ett praktiskt engagemang. Här sitter liksom känslorna långt inne och en Oxe nöjer sig enbart med det allra bästa. Kräsna val men får också bra kvalité på sina dejter!