:

Vem bor här Fellingsbro?

Innehållsförteckning:

  1. Vem bor här Fellingsbro?
  2. Vem bor här Avsnitt 5?
  3. Vem var artisten i Vem bor här?
  4. Var bor Gert Wingårdh i Göteborg?
  5. Var ligger Gert Wingårdhs hus?
  6. Vad är Gert Wingårdh känd för?

Vem bor här Fellingsbro?

Kanske i retrohemmet med samlarföremål, eller hemmet som är inrett som en klassisk amerikansk diner? SVT besöker Örebro där fem främlingar besöker varandras hem och gissar – vem bor var? En villa är med från Fellingsbro. Är det en tillfällighet att de i programmet säger Örebro och inte Fellingsbro?

Vem bor här Avsnitt 5?

Var bor revisorn och var bor inredaren? Vi besöker en lekfull lägenhet i pastell, en vindsvåning med väggar av vit marmor och en trävilla med massor av färg. Fem främlingar besöker varandras hem och gissar vem som bor var.

Vem var artisten i Vem bor här?

Vem bor i den gigantiska disponentvillan? De som medverkar i avsnitt 5 är: Polisen Linda. Artisten Eleonor.

Var bor Gert Wingårdh i Göteborg?

Gerts historia Gert Wingårdh är boende i Göteborg på Aschebergsgatan 41 B lägenhet 1601 i Göteborg. Hans bostad ligger i Göteborgs Vasa församling.

Var ligger Gert Wingårdhs hus?

Vägen till Wingårdhs nya lantställe, Äggdal, går genom ett naturreservat och slingrar sig så tätt intill havet att man undrar hur det är att köra här på vintern, eller för all del när det är beckmörkt. Sedan uppenbarar husen sig efter en kurva, den breda ladan och så torpet och det som kallas för skomakarhuset.

Vad är Gert Wingårdh känd för?

Gert Wingårdh är den ende arkitekt som fått Kasper Salin-priset fem gånger, senast 2007 för svenska ambassaden i Washington. 1999 utsågs han även till hedersdoktor vid Chalmers.