:

Var säljer Kronofogden bilar?

Innehållsförteckning:

 1. Var säljer Kronofogden bilar?
 2. Hur funkar Psauction?
 3. Vad säljer Kronofogden?
 4. Kan man köpa bil om man har skulder hos Kronofogden?
 5. Är Psauction bra?
 6. Hur lägger man in reservationspris på Tradera?
 7. När får man pengarna Klaravik?

Var säljer Kronofogden bilar?

Det vanligaste sättet att köpa fordon från oss är via nätauktion. Om du vill lägga bud på ett fordon, registrerar du dig som kund på vår nätauktionssajt. Det förekommer också att vi säljer fordon genom en exekutiv auktion på plats. Då är du med vid auktionen och avger muntliga bud på det som säljs.

Hur funkar Psauction?

Till utlämningen tar du med dig din fakturakopia och din betalningsbekräftelse som du får från din bank. Skickar du ett ombud som ska hämta dina objekt måste ombudet ha med sig din fakturakopia och din betalningsbekräftelse. Notera att betalning skall vara PS Auction tillhanda innan utlämning kan ske.

Vad säljer Kronofogden?

 • Fastigheter & bostadsrätter. Till salu:77 objekt.
 • Kommersiella. fastigheter. Till salu:2 objekt.
 • Lösöre & fordon Slagauktion/anbud. Till salu:0 objekt.
 • Lösöre & fordon Nätauktion. Till salu:100 objekt.

Kan man köpa bil om man har skulder hos Kronofogden?

Kronofogden kan ta ett fordon i anspråk för betalning av obetalda fordonsrelaterade skulder. Det gäller även om någon annan än den som är betalningsskyldig till skulderna numera äger fordonet. Om du tänker köpa ett begagnat fordon är det viktigt att du kontrollerar fordonet.

Är Psauction bra?

God service Jag skrev här tidigare att jag fått hem en trasig maskin med allvarligt synligt fel men som inte dokumenterats eller informerats om på webb auktionen. Efter att jag reklamerat felet blev jag blev kontaktad av PS Auction och de löste det på ett bra sätt och det känns tryggt som kund.

Hur lägger man in reservationspris på Tradera?

Reservationspris är det lägsta pris säljaren gått med på att sälja varan för. Om säljaren har ett reservationspris så kommer ditt bud automatiskt höjas till reservationspriset har uppnåts eller till ditt högsta belopp om reservationspriset är högre än autobudet.

När får man pengarna Klaravik?

att ni kommit överens om en tid som passar båda. Efter avslutad försäljning kommer pengarna tryggt in på ditt konto. frågor under auktionens gång och sköter eventuell förhandling. Klaravik gör det enkelt att sälja maskiner, verktyg och fordon.