:

Vad kostar Shazam?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar Shazam?
 2. Hur använder man musikigenkänning?
 3. Hur fungerar Shazam?
 4. Vilken är musiken?
 5. Hur stänger man av tyst läge iPad?
 6. Vilken låt spelas på radion?
 7. Vad heter melodin?
 8. Vart kan man kolla på Shazam?
 9. Hur vet man vilken låt det är?
 10. Vilket låt är det?
 11. Hur får man bort tyst läge på iPhone?
 12. Hur kan man höja ljud på min iPad?

Vad kostar Shazam?

Shazam är gratis i App Store, Shazam Encore kostar 38 kronor.

Hur använder man musikigenkänning?

Musikigenkänning: ta snabbt reda på vad du lyssnar på med ett enda tryck. Se sedan resultaten högst upp på din skärm. Egentid: aktivera fokuset Egentid och välj vilka appar och personer du vill få notiser från under din egentid. Låst i stående riktning: förhindra att skärmen roterar när du flyttar enheten.

Hur fungerar Shazam?

Shazam identifierar en låt genom att skapa ett unikt digitalt fingeravtryck för att matcha det du hör med en av miljontals låtar i Shazams databas.

Vilken är musiken?

Vilken låt är det där? SoundHound är den kostnadsfria appen som hjälper användare upptäcka musik genom att lyssna på låtar och identifiera dem. Musikspelaren innehåller hela låtar och videor tillsammans med låttexter i realtid.

Hur stänger man av tyst läge iPad?

Om du använder en iPad kan du också svepa nedåt från det övre högra hörnet för att visa Kontrollcenter och kontrollera att Tyst läge är av. Öppna Inställningar > Fokus > Stör ej och kontrollera att Stör ej är av.

Vilken låt spelas på radion?

Om du har hört en låt spelas på någon av våra kanaler och vill veta vad den heter, så kan du enkelt ta reda på det via vår webbsida. Gå till listan med kanaler, välj vilken radiokanal som du lyssnade på och tryck därefter på "Låtlista" i menyn. På den sidan kan du sedan söka på datum och tid för när låten spelades.

Vad heter melodin?

Hitta namnet på en låt med Google-appen Spela upp en låt eller nynna, vissla eller sjung låtens melodi. Spela upp en låt: Google identifierar låten. Nynna, vissla eller sjunga: Google identifierar eventuella matchande låtar.

Vart kan man kolla på Shazam?

Shazam! - Film online på Viaplay.

Hur vet man vilken låt det är?

Hitta namnet på en låt med Google-appen Fråga ”Vilken låt är det här?” eller tryck på Sök efter en låt. Spela upp en låt eller nynna, vissla eller sjung låtens melodi. Spela upp en låt: Google identifierar låten. Nynna, vissla eller sjunga: Google identifierar eventuella matchande låtar.

Vilket låt är det?

Vilken låt är det där? SoundHound är den kostnadsfria appen som hjälper användare upptäcka musik genom att lyssna på låtar och identifiera dem. Musikspelaren innehåller hela låtar och videor tillsammans med låttexter i realtid.

Hur får man bort tyst läge på iPhone?

Tvinga omstart för att stänga av tyst läge för iPhone Tryck på "Volym upp" -knappen på iPhone och tryck sedan på "Volym ned" -knappen.

Hur kan man höja ljud på min iPad?

Använd volymknapparna på iPad till att justera ljudnivån för låtar och andra medier, påminnelser och ljudeffekter. (Volymknapparna sitter antingen sidan av eller överst enheten. Det beror vilken modell du har.) Du kan också använda Siri till att höja och sänka volymen.