:

Hur mycket kostar det att förstora läpparna?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar det att förstora läpparna?
 2. Vem får inte göra fillers?
 3. Vad krävs för utbildning för att göra fillers?
 4. Är det farligt att göra fillers?
 5. Måste man vara 18 för att göra fillers?
 6. Hur mycket tjänar man på fillers?
 7. Vad gör en estetiker?
 8. Kan man bli blind av fillers?

Hur mycket kostar det att förstora läpparna?

Läppförstoring – Pris från 2 700 kr.

Vem får inte göra fillers?

Vem kan inte få fillers? Gravida eller ammande kan inte behandlas eller om du är allergisk mot någon av beståndsdelarna av fillers (lidokain till exempel). Du som är under 18 år.

Vad krävs för utbildning för att göra fillers?

För att jobba med fillers är kravet att du har en utbildning i injektionsbehandlingar. Ett krav för att genomföra en fillers utbildning är att du är sjuksköterska, läkare eller tandläkare....Praktiken innefattar övning på modell i grundläggande tekniker för:

 • Läppar.
 • Nasolabiala veck.
 • Sura mungipor.
 • Rökrynkor.

Är det farligt att göra fillers?

Många risker Blödning, blåmärken och infektioner är bara några av biverkningarna som man kan råka ut för. – Man kan få knutor så att allt fastnar på ett ställe. Du kan även få sår i huden och du kan spänna ut huden så mycket att huden faktiskt försvinner, då får du så kallad hudnekros, det går hål på huden helt enkelt.

Måste man vara 18 för att göra fillers?

Att göra fillers i Göteborg blir alltmer vanligt och förekommer i ett brett spann av åldrar. Både äldre som vill jämna ut huden från återkommande rynkor, men även yngre personer som vill bibehålla sin unga hud. Det finns idag ingen åldersgräns egentligen för att få dessa injektioner som kallas fillers.

Hur mycket tjänar man på fillers?

Fillers Läs mer

Läpparfr 3 000 kr
Halsfr 3 000 kr
Dekolletagefr 3 000 kr
Övriga områden, ansiktetfr 3 000 kr
Hyalase (borttagning av hyaluronsyra filler)fr 2 000 kr

Vad gör en estetiker?

Estetisk injicerare / kosmetisk behandlare genomför skönhetsbehandlingarna genom att injicera botox och olika sortens fillers, framförallt i ansikte.

Kan man bli blind av fillers?

Det finns många komplikationer med filler i näsan, till exempel risken att bli blind, eller att skada cellvävnaden. Dock kan filler också ge stora komplikationer i samband med en operation inom ett år efter ingreppet, speciellt om klienten genomgår en stängd operation.