:

Är det fortfarande Vaccinpass på bio?

Innehållsförteckning:

  1. Är det fortfarande Vaccinpass på bio?
  2. Hur länge går en film på bio?
  3. Vad är plus på Filmstaden?
  4. Vilken ålder kan man gå på bio?
  5. Hur länge gäller min biobiljett?
  6. Får man gå på bio med vuxen?

Är det fortfarande Vaccinpass på bio?

Idag slopas alla restriktionerna på biografen För dig som biobesökare innebär det att vaccinpass inte längre är ett måste. Dessutom tas publiktaket bort vilket innebär att biografer kan fylla upp sina salonger.

Hur länge går en film på bio?

Hur länge visas en film på biograferna? Vår målsättning är att visa en filmlänge den attraherar en publik. Filmerna har inget slutdatum då det kan variera från biograf till biograf. Programmet släpps per vecka och baseras på besökssiffrorna helgen innan och vi vet inte på förhand hur länge en film förväntas visas.

Vad är plus på Filmstaden?

Vill man pröjsa en tjuga över normalpris kan man sitta i en så kallad plusstol, där även armstödet är klätt med röd sammet. Och så kan man luta ner ryggstödet en aning, plus att benutrymmet är mer generöst.

Vilken ålder kan man gå på bio?

Så här fungerar åldersgränserna Från 7 år: Får ses på bio av barn som fyllt 7 år. Från 11 år: Får ses på bio av barn som fyllt 11 år. Från 15 år: Får ses av personer som fyllt 15 år.

Hur länge gäller min biobiljett?

F: Hur länge gäller min biobiljett/företagsbiljett? S: En företagsbiljett gäller i 1 år från inköpsdatum. Du kan se kvarstående giltighetstid i appen Gifted.

Får man gå på bio med vuxen?

Alla filmer som visas på bio har en fastställd åldersgräns. Men åldersgränserna kan justeras neråt en nivå i vuxens sällskap. Alltså är filmer som är tillåten från 11 år, i vuxens sällskap tillåten från 7 år. Och filmer som är tillåten från 7 år är barntillåtna om man ser den tillsammans med en vuxen.