:

Är det tryggt att åka med Uber?

Innehållsförteckning:

  1. Är det tryggt att åka med Uber?
  2. Kan man lita på uber?
  3. Hur bra är Uber?
  4. Är det säkert att åka med Bolt?
  5. Har Bolt barnstolar?
  6. Är Bolt billigare än Uber?

Är det tryggt att åka med Uber?

Vi skapar säkrare resor. Appen har inbyggda säkerhetsfunktioner, så att du kan tala om för dina nära och kära var du befinner dig och så att det finns hjälp att få om något oväntat inträffar. * Se till att du alltid är uppkopplad och trygg när du reser.

Kan man lita på uber?

Efter varje resa blir du ombedd att ge din resa ett omdöme i appen. Tack vare dina omdömen kan Uber förbli tryggt, pålitligt och trivsamt för alla. Om du någonsin drabbas av ett säkerhetsproblem på en resa ska du rapportera det till Uber. Vårt säkerhetsteam arbetar dygnet runt och kommer att följa upp ärendet.

Hur bra är Uber?

Grundförutsättningar. Uber är ett bra sätt att bli din egen chef och tjäna pengar. De flesta personer med en taxiförarlegitimation kan köra med Uber. Här är allt du behöver veta om du ska köra i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Är det säkert att åka med Bolt?

Det är ett extra lager trygghet som vi är stolta att erbjuda våra passagerare! Under en pågående resa, öppna Bolt-appen så ser du möjligheten att “Dela din ankomsttid.” Dina nära och kära får möjligheten att följa din resa i realtid på kartan och så de ser exakt var du är och när de kan förvänta sig att du kommer fram.

Har Bolt barnstolar?

Bolt Child Har du med dig mer än ett barn som behöver bälteskudde så ring föraren innan och dubbelkolla att det finns dubbla uppsättningar. Alla förare som kör Bolt har förstås taxiförarlegitimation och utbildning i hur man säkerställer att barn reser säkert.

Är Bolt billigare än Uber?

Bolt är en av Europas ledande transportappar och konkurrerar framförallt med Uber. Under våren 2019 lanserade de sin tjänst i Stockholm. Bolt tar 20 procent av priset som provision, som går att jämföra med Uber som tar 25 procent.