:

Hur långt går Mustang Mach-e?

Innehållsförteckning:

  1. Hur långt går Mustang Mach-e?
  2. Vad kostar Mustang elbil?
  3. När kommer Mustang e?
  4. Hur lång tid tar det att ladda en elbil?
  5. Vilken är den billigaste elbilen att leasa?

Hur långt går Mustang Mach-e?

Fords första helt elektriska SUV har en oemotståndlig design, en banbrytande teknologi och en räckvidd på upp till 610 km. Mustang Mach-E är en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Gör dig redo att älska bilkörning igen.

Vad kostar Mustang elbil?

Ford Mustang Mach-E pris från 667.400kr* Erbjudandet gäller t.o.m . *Miljöbonus är inte inkluderat i priset utan betalas ut till första ägaren, se trafikverket.se för mer information.

När kommer Mustang e?

Mustang Mach-E GT kommer till Europa i slutet av 2021 med imponerade prestanda och den ikoniska Mustang-karaktären samtidigt som den rymmer fem personer. Bilen gör kilometer i timmen på bara 3,7 sekunder med fyrhjulsdrift och 465 hästkrafter. Ingen annan bil i klassen accelererar snabbare.

Hur lång tid tar det att ladda en elbil?

Det tar cirka 8–12 timmar att ladda ett elbilsbatteri med vanlig hushållsel. Vissa elbilar kan också snabbladdas i särskilda snabbladdningsstationer, med högre spänning och strömstyrka, på cirka 20 minuter.

Vilken är den billigaste elbilen att leasa?

Vilken är den billigaste elbilen att leasa? Den billigaste elbilen att leasa just nu är Mazda MX-30 med en månadkostnad på 2 495 kr per månad. Mazda MX-30 har en räckvidd på 200 km och har en topphastighet på 140 km/h, vilket gör den till en lättviktare sett till prestanda.