:

Är Marabou certifierad?

Innehållsförteckning:

  1. Är Marabou certifierad?
  2. Kan Nötallergiker äta Marabou?
  3. Vilket godis innehåller inte palmolja?
  4. Vilka Marabou är glutenfria?
  5. Är Marabou bra?
  6. Kan Nötallergiker äta choklad?
  7. Är det palmolja i Dumle?

Är Marabou certifierad?

Idag är Marabou choklad certifierad hos Rainforest Alliance.

Kan Nötallergiker äta Marabou?

Om du är extremt allergisk mot nötter bör du dock generellt vara försiktig med choklad.

Vilket godis innehåller inte palmolja?

Godis som inte innehåller palmolja: Toblerone. Gammaldags Bravo-kola från Polkapojkarna. Chokladtomtar från Friedel. Chokladaskar från Valrhona.

Vilka Marabou är glutenfria?

Produkterna i sig är egentligen glutenfria. Det är bara det att de är producerade i samma miljö som andra produkter som innehåller gluten. Ett bra exempel är marabou choklad som egentligen är glutenfri men kan innehålla spårämnen då den är producerad i samma miljö som marabou digestive choklad.

Är Marabou bra?

Antioxidanter från kakaon kan skydda hjärnan från proteiner som skadar den och i förlängningen förhindra demens. Även risken för inflammationer i hjärna kan minska av godiset, tack vare flavonoider. Men nog om hjärnan. Det är också helt rätt att käka en Marabou när du känner dig lite hängig.

Kan Nötallergiker äta choklad?

Här hittar ni choklad och lakrits som är garanterat nötfri för er som är extra känsliga. Många allergiker kan även äta produkter som innehåller spår av nötter och då kan ni hitta godsaker även i övriga kategorier i shopen.

Är det palmolja i Dumle?

Godis som inte innehåller palmolja: Fazers Gröna kulor. Cloettas skumtomtar och juleskum. Marabous Noblesse. Marabous rena mjölkchokladkaka.