:

Hur kan man använda Mecenatkort?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan man använda Mecenatkort?
  2. Är mecenat internationellt?
  3. För vem gäller Studentkortet?
  4. Hur mycket kostar ett Studentkort?
  5. Vem äger Studentkortet?

Hur kan man använda Mecenatkort?

Så här kommer du enkelt igång med Mecenat så att du har det digitala kortet i mobilen och kan använda studentrabatter online och i butik!...Mecenatkortet i mobilen

  1. Ladda ner Mecenat-appen här.
  2. Appen ber dig att Logga in eller Registrera. ...
  3. Klart!

Är mecenat internationellt?

Med EYCA-kortet får du tillgång till över 60 000 rabatter i 36 europeiska länder. Här öppnar du dörren till ett Europa fyllt av förmåner och rabatter. De är utvalda för att du ska kunna resa, bo, äta och roa dig till ett lägre pris. EYCA-kortet gör det helt enkelt billigare att upptäcka Europa.

För vem gäller Studentkortet?

STUK.CO ges ut till målgruppen 16-32 och har flera olika typer av medlemskap, vårt största segment är studerande där vi varje år når över 1 miljon studenter på Universitet, Högskola, Komvux, Yrkeshögskola och Gymnasium. 800 000 av dessa är idag aktiva medlemmar i vår community och använder vår tjänst dagligen.

Hur mycket kostar ett Studentkort?

Studentkortet är helt kostnadsfritt och du ansöker om kortet enkelt direkt i vår app eller på vår hemsida! Eftersom Studentkortet samarbetar med vissa studentkårer kan du vara så att du betalat medlemsavgift till dem för ditt medlemskap där.

Vem äger Studentkortet?

STUK.CO ägs av Addreax Group Limited koncernen (”Addreax”), ett Martech (Marketing Tech) bolag med kontor i Stockholm, Oslo och med huvudkontor i London. Vår koncern har skandinaviska rötter och DNA, vilket gör att vi har stor kunskap kring vilka trender och varumärken som är relevant för just våra medlemmar.