:

Hur man lär sig att skriva fint?

Innehållsförteckning:

  1. Hur man lär sig att skriva fint?
  2. Vad menas med var god texta?
  3. Vad säger min handstilen om dig?
  4. Vad avslöjar handstilen?
  5. Varför har jag svårt att uttrycka mig?

Hur man lär sig att skriva fint?

Vår startbok "How to do Brush Lettering" är perfekt för den som vill lära sig att skriva snyggt. Här har vi använt Brush Lettering stil med penselspetspennor och en mer klassisk kalligrafistil med kalligrafipennor. Imponera på dina vänner och bekanta när det är dags att skriva kort!

Vad menas med var god texta?

– Traditionell svensk betydelse: skriva för hand med tydligt åtskilda bokstäver (inte skrivstil).

Vad säger min handstilen om dig?

Hur du skriver säger något om din personlighet. Grafologi - att tyda handstil - är ett populärt nöje. Mn brukar säga att den som skriver snabbt, tänker snabbt, den som skriver runt är relationsorienterad, den som skriver framåtlutat är aktiv och den som har en bakåtlutad handstil är mer avvaktande inför andra.

Vad avslöjar handstilen?

Grafologi, som det kallas, används idag inom flera olika områden....Det avslöjar din handstil om dig – gör vårt test och se vem du är...

  1. Hur stora är bokstäverna? ...
  2. Vilket håll lutar bokstäverna? ...
  3. Hur hårt tryck har du på pennan? ...
  4. Hur ser dina uppåt-loopar ut?

Varför har jag svårt att uttrycka mig?

Kanske kan du uttrycka dig bara du får lite mer tid och inte känner dig så pressad? Kanske kan du och din flickvän tillsammans ta kontakt med en ungdomsmottagning och höra om de kan hjälpa er? Dock kanske dina problem handlar om andra saker och då får du ta hjälp av BUP.