:

Hur använder man Cantu Shea Butter?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man Cantu Shea Butter?
  2. Hur använder man Cantu Curling Cream?
  3. Är Cantu bra?
  4. Är Cantu bra för håret?
  5. Var kan man köpa Cantu produkter?

Hur använder man Cantu Shea Butter?

Anvisningar för hur man använder vid dagligen Styling tillämpas på handduks torkat hår. Arbeta en generös mängd av produkten in i håret börjar från rötterna till topparna. Kamma igenom för jämn fördelning. Skölj inte ur.

Hur använder man Cantu Curling Cream?

Påförs fuktigt hår i sektioner från rötterna mot hårtopparna. Sköljs inte ur. Kan användas på torrt hår för att ge fukt till lockarna.

Är Cantu bra?

Den närande behandlingen är berikad med sheasmör och förlänger utseendet av lockarna för att reducera ett bulkigt utseende, samt ger vacker glans. Ger den perfekta mängden stadga för att säkerställa en långvarig frisyr som håller.

Är Cantu bra för håret?

En djupverkande hårkur med sheasmör, som är tillverkad med rent sheasmör och andra naturliga oljor, så att den skyddar mot avbrutna hårstrån och tillför håret kontroll och glans. När Cantu Leave-In Conditioning Repair Cream används varje dag hjälper den till att främja starkare och friskare hår.

Var kan man köpa Cantu produkter?

Cantu | lyko.com. Cantu är ett av de största varumärke inom hårvård för lockigt hår i USA och Storbritannien, med flera prisbelönta produkter.