:

Hur mycket kostar den dyraste ringen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar den dyraste ringen?
  2. Hur mycket kostar världens dyraste smycke?
  3. Var kan man få sina smycken värderade?
  4. Hur mycket kostar den dyraste mobilen?
  5. Hur mycket kostar världens dyraste halsband?
  6. Vad kostar en värderingsmän?

Hur mycket kostar den dyraste ringen?

Är du sugen på att äga världens dyraste vigselring? En sällsynt rosa diamant på 18,95 karat har sålts på auktion i Genève för 50,4 miljoner schweizerfrancs, motsvarande drygt 450 miljoner kronor.

Hur mycket kostar världens dyraste smycke?

Istället är det dyraste armbandet i världen från 20 det otroliga Hutton-Mdivani Jadeite-halsbandet. Säljer på auktion för 27,4 miljoner dollar, den här otroliga historien är vad som gör den så exceptionellt värdefull.

Var kan man få sina smycken värderade?

Oftast görs värderingen direkt och tar bara några minuter. Värdering hos Sefina är helt fri och du binder inte upp dig på någonting. Du behöver inte låna på dina smycken om du inte vill, men om du så önskar hjälper vi dig gärna att låna på dina smycken. Läs mer om hur det går till att låna pengar här.

Hur mycket kostar den dyraste mobilen?

Mobiltelefonen som kniper förstaplatsen gör det med råge och kostade 48.5 miljoner dollar. Telefonen är en specialtillverkad version av iPhone 6 som tillverkades av det amerikanska lyxmärket Falcon Luxury.

Hur mycket kostar världens dyraste halsband?

Mouawad L'Incomparable Världens dyraste halsband enligt Guiness rekordbok. Mouawad L'Incomparable är värt ungefär 470 miljoner.

Vad kostar en värderingsmän?

Priset på en bankvärdering varierar mellan ca 2.000 kr - 2.500 kr beroende på var i landet bostaden ligger.