:

Vad är en regionchef?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är en regionchef?
 2. Vad behöver man för att köra budbil?
 3. Hur mycket kan man tjänar med Budbee?
 4. Hur blir man produktionschef?
 5. Vad krävs för att bli regionchef?
 6. Hur mycket tjänar en mellanchef?
 7. Vad krävs för att starta en budfirma?
 8. Hur är det att jobba som Budbilsförare?
 9. Hur är det att jobba på Budbee?
 10. Hvad er en autotransporter?
 11. Kan du leje en autotransporter hos os?
 12. Har du brug for autotransporter udlejning?

Vad är en regionchef?

Planerar, leder, utvecklar och samordnar den övergripande försäljnings- eller marknadsverksamheten i företag eller organisation, i samråd med högsta chef, chefer för andra avdelningar och underställda chefer.

Vad behöver man för att köra budbil?

Vilken utbildning krävs för att bli Budbilsförare Gymnasiekompetens är en merit. För att bli anställd som budbilsförare måste du ha körkort för personbil, B-behörighet.

Hur mycket kan man tjänar med Budbee?

Transportarbetarförbundet hävdar att Budbees chaufförer får löner som ligger under kollektivavtalets nivå och hänvisar bland annat till en Budbee-anställd och fackmedlem vars anställningsbevis anger en månadslön på 22 500 kronor. Enligt Budbee tjänar deras chaufförer i snitt 200 kronor i timmen.

Hur blir man produktionschef?

Om du gillar teknik och siktar på en ledande roll i arbetslivet så kan en utbildning inom produktionsledning vara bra att ha i bagaget. Att arbeta inom produktionsledning är både krävande och utmanande på många olika sätt.

Vad krävs för att bli regionchef?

Regionchef är inte ett yrke utan en titel på en tjänst som man kan ha inom många olika områden och företag. Så det kan vara en idé att du börjar med att fundera på vilket område du vill vara regionchef inom och sedan planerar din utbildning utefter det.

Hur mycket tjänar en mellanchef?

Mellancheferna, som utgör 40 % av underlaget, tjänar 43 900 kr per månad. Bland de högre cheferna är medianlönen 57 500 kr och för chefer i företags- ledande ställning är medianlönen 65 000 kr.

Vad krävs för att starta en budfirma?

För att få driva budfirma behöver du ansöka om yrkestrafiktillstånd hos Transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer då att kontrollera om du har tillräckligt med kapital för att driva verksamheten, och dessutom måste du bifoga belastningsutdrag och skuldfrihetsintyg.

Hur är det att jobba som Budbilsförare?

Ute på körningar, i trafiken och hos kund är det alltid viktigt att du som bud är lyhörd och flexibel. Det är måhända ett slitet ord men likafullt en ovärdelig egenskap om du flera gånger per dag måste fatta egna snabba beslut om rutter, prioriterade körningar eller eventuella oplanerade ändringar på din rutt.

Hur är det att jobba på Budbee?

Rolig och avslappnad arbetsmiljö Rolig och avslappnad arbetsmiljö. Cheferna är lyhörda.

Hvad er en autotransporter?

Vores autotransportere kan transportere såvel mindre biler som større stationcars. Det gør sig gældende hvorvidt det er til en værksted, hjem i garagen eller hvor ellers du ønsker det. Din bils størrelse har ingen indflydelse på autotransporterens ydeevne, hvorfor vi altså henvender os til ejere af alle biltyper.

Kan du leje en autotransporter hos os?

Ligeledes må unge mellem 18-24 år også gerne få glæde af vores autotransportere - blot mod en højere selvrisiko og et højere depositum. Når du lejer en autotransporter hos os, følger der både ansvars- og kaskoforsikring med, ligesom depositummet selvfølgelig betales tilbage ved endt leje.

Har du brug for autotransporter udlejning?

Har du brug for autotransporter udlejning, har vi mange afdelinger rundt omkring i landet. Det betyder, at der altid er en One2move-afdeling i nærheden af dig.