:

Hur många levlar finns det i Candy Crush?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många levlar finns det i Candy Crush?
  2. Vad har hänt med Candy Crush?
  3. Hur många banor har Candy Crush Saga?
  4. Kan inte logga in på Candy Crush?
  5. Hur blir man av med grodan i Candy Crush?
  6. Var kommer Candy Crush ifrån?
  7. Kan inte logga in på King?
  8. Hur får man liv på Candy Crush?

Hur många levlar finns det i Candy Crush?

Han har nämligen designat de flesta av de första 150 nivåerna i Candy Crush Saga, inklusive den mest ökända av dem. ”Även om jag väldigt sällan berättar att jag har skapat banan har jag blivit tillfrågad minst ett dussin gånger om jag kan hjälpa till att klara den”, berättar Nyblom.

Vad har hänt med Candy Crush?

Spelet laddas inte Om du har problem med laddning av spelet stänger du först av alla andra program eftersom de kan påverka spelets prestanda. Om problemet kvarstår bör du kontrollera att du har den senaste versionen av Adobe Flash Player. Klicka här om du vill ladda ned den senaste versionen till datorn.

Hur många banor har Candy Crush Saga?

King lägger även tid på att förbättra tidigare banor och kan genom sin data se hur det går för användarna och utforma spelet efter detta. Målsättningen är att alla banor ska kunna genomföras utan några extra hjälpmedel. Och nya utmaningar behövs det sannerligen när King nu närmar sig byggandet av bana 3.000.

Kan inte logga in på Candy Crush?

Vad ska jag göra om jag inte kan komma in i Candy Crush

  • Tvinga omstart.
  • Installera om spelet igen.
  • Se till att du är ansluten till Internet.
  • Uppdatera iOS och Candy Crush.

Hur blir man av med grodan i Candy Crush?

Signalen som spelet ger oss för att verifiera att det inte längre kan sluka mer godis av samma färg, är genom några ljusa cirklar runt grodan. Efter att ha använt den på den andra brädet, kommer att ändra färg och krympa igen, för att användas igen med godis av annan färg.

Var kommer Candy Crush ifrån?

Candy Crush Saga är ett pusselspel producerat av det svenska företaget King. Spelet fanns först endast på Kings hemsida men släpptes på Facebook den . Det portades 14 november 2012 till iOS, Android, Fire OS, Windows Phone och Tizen.

Kan inte logga in på King?

Återställa lösenord Klicka på den här länken och ange din e-postadress så skickar vi dig ett meddelande med mer information.

Hur får man liv på Candy Crush?

I Candy Crush kan du samla på dig upp till fem liv genom att vänta – det tar 30 minuter per liv och den som vill slå ihjäl lite tid på bussen hem från jobbet eller skolan kan snabbt köra slut på de fem liven och får sedan nöja sig med att spela något annat eller hosta upp en slant för några få ynka extraliv.