:

Var hittar jag Kanal 5?

Innehållsförteckning:

  1. Var hittar jag Kanal 5?
  2. Varför kan jag inte se Kanal 5?
  3. Har bor jag Kanal 5?
  4. Vart tog Kanal 5 vägen?
  5. Vad kostar Kanal 5?
  6. Kan man se Kanal 5 på datorn?
  7. Vem har Kanal 5?
  8. I vilken kanal kan man se mäklarna i Sverige?
  9. När kommer mäklarna på tv5?
  10. Var kan man se Mäklarna?
  11. Vart kan man streama Mäklarna?

Var hittar jag Kanal 5?

Dplay är en streamingtjänst där du hittar innehåll från flera av de största och mest populära svenska och internationella kanalerna. Här hittar du innehåll från tv-kanaler som Kanal 5, Kanal 9 och Discovery Channel.

Varför kan jag inte se Kanal 5?

Du som har en tv-modul behöver utföra en kanalsökning för att kanalerna ska synas som de ska igen. Du som har en tv-modul, dvs. ingen fristående box, kommer behöva göra en kanalsökning för att Kanal 5 och TV12 ska fungera igen efter kanalomläggningen. Hur du gör en kanalsökning kan du läsa i instruktionerna längre ner.

Har bor jag Kanal 5?

Svenska kändisar öppnar dörren till sina hem. Vi följer med på rundtur till favoritrum och röriga hörn och får en inblick i deras vardag bortom kamerablixtar och offentlighet. Vi hälsar på hos en pedantisk shop-o-holic och en porslinsamlande kock som har köksutrustning från en öde ö.

Vart tog Kanal 5 vägen?

Den som vill se Wahlgrens värld eller Sofias val på Kanal 5 via Telia, den får vänta ett tag till. Discovery äger en rad kanaler, som Kanal 5 och Kanal 9, som skickas ut till tv-skärmar landet runt via Telias nät, vilket Telia betalar för. Men parterna är inte överens om villkoren och förhandlingarna har brutit samman.

Vad kostar Kanal 5?

Kanaler betaltjänst: Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery World, Discovery Showcase HD, Discovery Science, Animal Planet, Eurosport och Eurosport 2. Allt reklamfritt förutom livesändningar. Netflix – Serier och film. 89-139 kr/månad.

Kan man se Kanal 5 på datorn?

På Webb-TV.nu hittar du gratis tv-program från de största svenska playkanalerna – SVT Play, TV3 Play Viafree, TV4 Play, Kanal 5 discovery+, TV6 Play Viafree, TV8 Play Viafree, Kanal 9 discovery+, TV10 Play Viafree och UR Play. Streama via datorn, surfplattan eller mobilen.

Vem har Kanal 5?

Distribution. Kanal 5 sänds via de flesta av de större operatörerna, som till exempel Com Hem, Viasat, Boxer, Sappa, Telenor och Canal Digital.

I vilken kanal kan man se mäklarna i Sverige?

Mäklarna. Svensk komediserie från 2021 på Kanal 5 | discovery+. Femton år har gått sen sist och mäklaren Kaj Modin är fortfarande en slashas som ljuger, bedrar och misslyckas. Men Kaj börjar bli till åren och anställer en VD – före detta adepten Vilma.

När kommer mäklarna på tv5?

Mäklarna har premiär på discovery+ den 7 maj och senare på Kanal 5.

Var kan man se Mäklarna?

Kaj är en riktig slashas till mäklare. Han ljuger, bedrar och lyckas över huvud taget inte med så mycket i sitt liv. En dag får han kicken från jobbet och blir efter ett sista sexuellt snedsteg utkastad hemifrån av sin fru Maggan.

Vart kan man streama Mäklarna?

Mäklarna - Streama online | TV.nu.