:

Hur får man bort ljusa hår i ansiktet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort ljusa hår i ansiktet?
  2. Hur får man bort hår på överläppen?
  3. Hur får man bort skäggstubb?
  4. Är Isicare bra?
  5. Hur länge håller trådning?

Hur får man bort ljusa hår i ansiktet?

Epilering. Passar dig som: Vill ta bort alla typer av hårstrån – korta, grova, fjuniga, ljusa eller mörka - med effektivt och långvarigt resultat. En epilator är en elektrisk hårborttagningsapparat som drar upp hårstråna från roten. Resultatet blir len och hårfri hud i upp till fyra veckor.

Hur får man bort hår på överläppen?

IPL är en metod du kan göra hemma för att ta bort hår på din överläpp och få ett långvarigt resultat. Genom ljusimpulser når IPL djupt ned i hårsäckarna vilket saktar ned återväxten på hårstrånen och gör att du kan bli hårfri i upp till 8 veckor.

Hur får man bort skäggstubb?

Vilken metod rekommenderar du? – På benen gör det inte så mycket om stråna blir grövre. Därför är vaxning en bra metod som man kan göra hemma, även om vi rekommenderar att låta göra det på salong för bästa resultat. – Vill man ta bort håret permanent så är det IPL eller laser som gäller.

Är Isicare bra?

Isicare ersätter vaxning, rakning, blekning samt pincett genom att den, på ett mycket effektivt och skonsamt sätt, drar ut hårstråna med roten utan att irritera huden. Spiralen är tänkt för området kring mun, haka och hals och är effektiv på såväl korta, fina hår som längre och grövre.

Hur länge håller trådning?

Hur länge håller det? Det är olika hur snabbt håret växer, i ca 3 veckor brukar de flesta vara helt hårfria men på vissa tar det ännu längre tid. Om man trådar regelbundet så minskar hårväxten, och då behöver man inte tråda ofta alls.