:

Hur ändrar man lösenord på Discord?

Innehållsförteckning:

 1. Hur ändrar man lösenord på Discord?
 2. Kan inte komma in på Discord?
 3. Hur tar man bort ett konto på Discord?
 4. Hur aktiverar man ett Discord konto?
 5. Varför kan jag inte ansluta till Discord?
 6. Varför kan jag inte registrera mig på Discord?
 7. Hur gör man ett nytt konto på Discord?
 8. Hur man loggar in på Discord?
 9. Hur mycket kostar Discord?
 10. Vad är RTC Discord?
 11. Vem har gjort Discord?
 12. Hur anmäler man på Discord?
 13. Hur lång tid tar det för ett Discord konto att raderas?
 14. Hur gör man ett konto på Discord?

Hur ändrar man lösenord på Discord?

Klicka på kugghjulsikonen längst ned till vänster i klienten för att öppna Användarinställningarna. På sidan Mitt konto klickar du på Ändra lösenord och följer instruktionerna.

Kan inte komma in på Discord?

Kontrollera att programmet försöker öppna Om detta är ditt fall är det första vi bör göra att komma åt Aktivitetshanteraren och kontrollera om appen körs i bakgrunden och vad är dess status. Om statusen som visas är "svarar inte" betyder det att applikationen har öppnats men har inte slutfört processen.

Hur tar man bort ett konto på Discord?

Leta reda på och klicka på kugghjulsikonen som öppnar menyn "Användarinställningar" (ligger längst ner till vänster i gränssnittet) Klicka på knappen "Redigera" till höger om din profilbild och ditt användarnamn på den nya skärmen. Klicka på den röda knappen "Ta bort konto" nedan.

Hur aktiverar man ett Discord konto?

Du kan återaktivera det genom att logga in och följa instruktionerna. Kom ihåg att konton som är inaktiva i två år raderas, så om du vill behålla ditt konto behöver du återaktivera det (men du kan sedan avaktivera det igen om du vill). När du avaktiverar ett konto får du inte längre några @aviseringar från Discord.

Varför kan jag inte ansluta till Discord?

Att ansluta Kontrollera din brandvägg / antivirus och se till att Discord är vitlistad / tillfälligt inaktiverad. Kontrollera din VPN (Vi stöder endast VPN med UDP) Kontrollera med din nätverksadministratör - Om du är på ett arbets- / skolnätverk kan Discord vara blockerad!

Varför kan jag inte registrera mig på Discord?

Verifiera ditt telefonnummer För att sätta igång med verifieringsprocessen öppnar du fliken Mitt konto i dina Användarinställningar. Klicka sedan på knappen Lägg till bredvid avsnittet Telefonnummer! När du gjort detta öppnas ett fönster där du kan lägga till ditt telefonnummer, varpå du klickar på “Skicka”!

Hur gör man ett nytt konto på Discord?

Vad går vi igenom i denna artikel?

 1. Skaffa appen.
 2. Skapa ett konto.
 3. Bekräfta ditt konto.
 4. Verifiera ditt telefonnummer.

Hur man loggar in på Discord?

Logga in på ditt konto

 1. Om du använder en webbläsare börjar du med att gå till https://discord.com/login!
 2. Om du använder skrivbords- eller mobilklienten kan du direkt öppna Discord-appen på din enhet! ...
 3. Om du vill ha mer information om inloggningsprocessen kan du kolla in den här länken.

Hur mycket kostar Discord?

Det är dock viktigt att notera att Discords grundfunktioner förblir kostnadsfria! Gruppsamtal, skapa hur många servrar du vill och allt annat kul däremellan kommer aldrig att kosta ett öre.

Vad är RTC Discord?

Vad är ett DiscordRTC Connecting” -fel och vad orsakar det? Om du ser “RTC-anslutning” på Discord betyder det vanligtvis att det finns ett problem som förhindrar att WebRTC (Web Real-Time Communication) -protokollet skapar en anslutning mellan dig och Discord-servrarna så att din röstchatt kan äga rum.

Vem har gjort Discord?

Jason Citron, grundare Discord. Den oerhört populära chattjänsten Discord är ute till försäljning. Nu uppges Microsoft vara en favorit till att köpa företaget för hela 85 miljarder kronor, skriver Dot Esports. Elektronikjätten Microsoft äger sedan tidigare Skype som har 40 miljoner aktiva användare.

Hur anmäler man på Discord?

Du är redo att skicka informationen till vårt “Trust and Safety”-team: https://dis.gd/request. I meddelandet ange något sammanhang och ID:erna....Rapportera problemet

 1. Kanal-ID och Meddelande-ID.
 2. Användar-ID.
 3. Server-ID (om det behövs)

Hur lång tid tar det för ett Discord konto att raderas?

Kom ihåg att konton som är inaktiva i två år raderas, så om du vill behålla ditt konto behöver du återaktivera det (men du kan sedan avaktivera det igen om du vill). När du avaktiverar ett konto får du inte längre några @aviseringar från Discord.

Hur gör man ett konto på Discord?

Vad går vi igenom i denna artikel?

 1. Skaffa appen.
 2. Skapa ett konto.
 3. Bekräfta ditt konto.
 4. Verifiera ditt telefonnummer.