:

Kan man använda Galltvål?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man använda Galltvål?
  2. Är Galltvål farligt?
  3. Kan man använda Galltvål i tvättmaskinen?
  4. Var kommer Galltvål ifrån?
  5. Kan man tvätta siden med Galltvål?
  6. Vad är Oxgalla?

Kan man använda Galltvål?

Även om galltvål har så många användningsområden så är det vanligaste att använda det till just fläckborttagning. Galltvål kan användas vid gräsfläckar, vinfläckar, fett -och oljefläckar, blodfläckar, kaffe, choklad och mycket mer. Oavsett vilken typ av fläck du vill ta bort så är tillvägagångssättet detsamma.

Är Galltvål farligt?

Vanliga Frågor. Är galltvål farligt? Nej, galltvål är inte farligt. Tvålen är helt biologiskt nedbrytbar och gjord av naturliga fetter samt oxgalla.

Kan man använda Galltvål i tvättmaskinen?

Flytande galltvål till fläckborttagning eller som tvättförstärkare i tvättmaskin. Använd endast på vit och färgäkta tvätt och prova först på ett undangömt ställe på tyget eller plagget.

Var kommer Galltvål ifrån?

Tvålbasen består av vegetabilisk kokosolja och palmolja som är ekologiskt odlade i ett Fair Trade Projekt i Brasilien och Dominikanska Republiken. Flytande Galltvål innehåller ej palmolja. Inga genmanipulerade råvaror ingår i GALLTVÅL. GALLTVÅL är ej testad på djur, varken direkt eller indirekt.

Kan man tvätta siden med Galltvål?

Tvättråd för siden Sen löser du upp olivtvål eller galltvål i varmt vatten (viktigt) och gnuggar försiktigt bort fläcken. Lägg blusen i en tvättpåse och tvätta i 40 grader ( gäller bara om man fått en fläck) annars tvättas siden för hand eller i fintvätt programmet i maskin.

Vad är Oxgalla?

Den andra viktiga ingrediensen i Galltvål är oxgalla (vilket också namnet till tvålen refererar till) som är effektivt på smuts och fläckar av olja, sot och fett. Detta då gallan är ett av naturens eget sätt att bryta ner och lösa upp fett.