:

Kan Motoroptimering skada bilen?

Innehållsförteckning:

  1. Kan Motoroptimering skada bilen?
  2. Vad händer när man optimerar bilen?
  3. Hur bra är KCR-box?
  4. Vad kostar en mappning?
  5. Vad behövs för att mappa en bil?
  6. Hvor mange værksteder tilbyder chiptuning?
  7. Hvad er chiptuning af bil?
  8. Hvorfor kører chiptuning i nye biler?
  9. Kan chiptuning ødelægge din bil?

Kan Motoroptimering skada bilen?

En trimning innebär att man naggar i kanten på tillverkarens säkerhetsmarginaler. Det förefaller vara ovanligt att lättare trimningar leder till motorproblem, men ett eventuellt haveri kan bli kostsamt för bilägaren då bilens garanti upphör att gälla vid trimning.

Vad händer när man optimerar bilen?

Under optimeringen ökar vi inte bara topparna i motorns vridmoment och effekt utan drar även ut kurvorna så att kraften kommer tidigare och håller i sig längre. Det ger en förbättrad prestanda och stora möjligheter till bränslebesparing.

Hur bra är KCR-box?

Bättre än Chiptrimning Många tror att chipstrimning/ny mjukvara/chiptuning/flashning/OBD-tuning i styrboxen är en bättre lösning. En KCR-box ger samma effekt, men har inte samma risker som chiptrimmning har: Programmering måste ibland göras på en viss plats, eller av resande försäljare.

Vad kostar en mappning?

Individuell mappning av original motorstyrsystem kostar från 10000kr.

Vad behövs för att mappa en bil?

Att kontrollera innan mappning eller effektmätning

  1. Testanläggning 1: Axelavstånd 215-315cm. ...
  2. Testanläggning 2: (som vi normalt kör på) är baserat på 4st rullar där ALLA fyra hjulen alltid snurrar. ...
  3. Under 600WHP (hjulhästar) går det bra med vilka gatdäck som helst. ...
  4. INGA DUBBDÄCK! ...
  5. Kontrollera däcktrycket!

Hvor mange værksteder tilbyder chiptuning?

Omkring 50 værksteder rundt omkring i landet tilbyder chiptuning til din bil, men de er ikke alle af lige høj kvalitet. Derfor er det vigtigt at udelukke alle steder, hvor man ikke kan få dokumentation for, at ændringerne virker. Man kan nemlig bede om en såkaldt ”rulletest”. Den koster 500 kr., men så er man også sikker på, ...

Hvad er chiptuning af bil?

Chiptuning af bil Begrebet chiptuning er i de seneste år et meget diskuteret emne indenfor modificering af biler. Chiptuning betyder i al sin enkelthed, at man ændrer på bilens motorstyring, som er kodet og programmeret til at styre bestemte parametre af bilen.

Hvorfor kører chiptuning i nye biler?

Systemet sidder i dag i de fleste nye biler, og reducerer dels brændstofforbruget, dels udledningen af skadelige stoffer, når bilen eksempelvis holder for rødt lys eller i kø. Derfor har det siden 1. juli 2016 været ulovligt at udføre og selv få udført chiptuning, som ikke opfylder de gældende bestemmelser for luftforurening.

Kan chiptuning ødelægge din bil?

Chiptuning af bilen kan være fristende, da det giver bilen flere hestekræfter og optimerer køreoplevelsen. Chiptuning er dog som udgangspunkt ulovlig og kan i værste fald ødelægge din bils motor. Samtidig øger det forureningen.