:

Varför kan jag inte radera min sökhistorik Google?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kan jag inte radera min sökhistorik Google?
  2. Hur man raderar historik?
  3. Kan den som betalar telefonräkningen se min historik?
  4. Hur får man bort Bästa sökträff?
  5. Hur tar man bort sökresultat på Google?
  6. Hur tar man bort sökord på Google?
  7. Vad händer om man rensar webbinformation?
  8. Kan man se vilka webbplatser som besöks i nätverket?
  9. Kan någon se min historik?

Varför kan jag inte radera min sökhistorik Google?

Android (Chorome) - rensa bort spår Tryck på Mer uppe till höger och sedan på Historik. (Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet.) Tryck på Historik. Tryck på Rensa webbinformation.

Hur man raderar historik?

Rensa historiken

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer. uppe till höger.
  3. Klicka på Historik. Historik.
  4. Klicka på Rensa webbinformation till vänster. ...
  5. Välj i rullgardinsmenyn hur mycket av historiken som ska tas bort. ...
  6. Markera kryssrutorna för webbhistoriken och övrig data i Chrome som ska tas bort. ...
  7. Klicka på Rensa data.

Kan den som betalar telefonräkningen se min historik?

Rensa din historik på internet Det innebär att andra som använder mobilen, surfplattan eller datorn kan se informationen. Webbläsaren kommer ihåg vilka sidor du har besökt. Det kallas för cache-lagring och är till för att det ska gå snabbare att ladda sidorna nästa gång.

Hur får man bort Bästa sökträff?

När du har aktiverat Läs in bästa träff börjar Safari att läsa in webbsidan i bakgrunden så fort Safari hittar en bästa sökträff baserad på dina bokmärken och surfhistorik. Om du avaktiverar det här alternativet blir sidor inlästa som vanligt.

Hur tar man bort sökresultat på Google?

Om du vill begära borttagning av personliga uppgifter från en annan produkt från Google ska du skicka in en begäran via den produktens formulär, som finns på sidan Ta bort innehåll från Google.

Hur tar man bort sökord på Google?

Logga in på ditt Google Ads-konto. Klicka på Sökord i sidmenyn till vänster och klicka sedan på Sökord för sök eller på Sökord för Display/video längst upp. Markera kryssrutan bredvid de sökord du vill ta bort. Klicka på Redigera och välj Ta bort.

Vad händer om man rensar webbinformation?

Vad händer med informationen Webbhistorik: När du rensar webbhistoriken tas följande uppgifter bort: Webbadresser du har besökt tas bort från sidan Historik. Genvägar till dessa sidor tas bort från sidan Ny flik. Förslag i adressfältet för dessa webbplatser visas inte längre.

Kan man se vilka webbplatser som besöks i nätverket?

Rensa din historik på internet När du använder internet sparas privat information om vilka sidor du använder. Det innebär att andra som använder mobilen, surfplattan eller datorn kan se informationen. Webbläsaren kommer ihåg vilka sidor du har besökt.

Kan någon se min historik?

När du använder internet sparas privat information om vilka sidor du använder. Det innebär att andra som använder mobilen, surfplattan eller datorn kan se informationen. Webbläsaren kommer ihåg vilka sidor du har besökt. Det kallas för cache-lagring och är till för att det ska gå snabbare att ladda sidorna nästa gång.