:

Varför funkar inte mitt Circle K kort?

Innehållsförteckning:

  1. Varför funkar inte mitt Circle K kort?
  2. Kan man ta ut pengar på Circle K?
  3. Vad menas med brytdatum?
  4. Vilka mackar tar Circle K kort?
  5. Vad kostar bensin Circle K?
  6. Vilket Tankkort är bäst?

Varför funkar inte mitt Circle K kort?

Varför fungerar inte mitt kort? Det kan bero på att kortet är spärrat på grund av att du slagit in fel PIN-kod för många gånger eller om du har en obetald faktura - läs mer här!

Kan man ta ut pengar på Circle K?

Kortet får användas av kortinnehavaren för betalning av varor och tjänster hos säljföretag i Sverige och utomlands. Det kan även användas för uttag, insättning och överföring av medel till/från det konto som är anslutet till kortet, i Sverige och utomlands om så medges.

Vad menas med brytdatum?

Brytdatum för 2021 kan du se nedan. Alla periodens köp som bokförs innan brytdatumet kommer med på din faktura. Det kan innebära att det kan förekomma att köp du gjort i anslutning vid brytdatumet kommer först på nästkommande faktura.

Vilka mackar tar Circle K kort?

Alla våra kort gäller på både bemannade, obemannade Circle K stationer och INGO. Vi finns där du behöver oss oavsett om det är drivmedel, biltvätt, en bit mat eller en värmade kaffe för vägen framåt. Vi erbjuder kostnadsfria kort med rabatt på drivmedel.

Vad kostar bensin Circle K?

Aktuella priser automatstationer

ProduktnamnPrisÄndring
Produktnamn: Bensin 95Pris: 22,68Ändring: +1,05
Produktnamn: Bensin 98Pris: 23,63Ändring: +1,05
Produktnamn: DieselPris: 23,91Ändring: 0,80
Produktnamn: E85Pris: 18,62Ändring: 0,25

Vilket Tankkort är bäst?

OKQ8 Visa. Vi anser att OKQ8 Visa är det bästa bensinkortet i Sverige 2022. Den främsta anledningen är att de har bra rabatter och överlägset bäst teckning vad gäller bensinstationer. Därtill får du 2 % i bonus på övriga inköp på stationen, vilket är i nivå med många av de bättre bonuskorten i Sverige.