:

Hur länge håller lip plumper?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge håller lip plumper?
  2. Hur använder man lip plumper?
  3. Hur gör man egen lip plumper?
  4. Vad betyder Plumping effekt?
  5. Vad är Plumping Lip Gloss?

Hur länge håller lip plumper?

Effekten är inte permanent och håller som bäst i sig 5-6 timmar. Lip Plumper fungerar på så sätt att nu du stryker på det på dina läppar så tränger ett ämne in i huden som irriterar och skapar en lokal inflammation. Detta gör att blodkärlen vidgas och gör att läpparna ser större ut.

Hur använder man lip plumper?

En lip plumper fungerar precis som ett vanligt lipgloss, du stryker på det på läpparna och märker inom kort hur blodcirkulationen på området ökar, och därmed volymen.

Hur gör man egen lip plumper?

Kanel på läpparna Smörja in läpparna med vaselin eller någon annan olja som olivolja eller kokosolja, ta det du har hemma. Dutta sedan på kanel över läpparna. Eller blanda ihop vaselin/koksolja/olivolja med kanel till en pasta och applicera på läpparna.

Vad betyder Plumping effekt?

En lip plumper hjälper till att framhäva läpparna och ge dem ett fylligare plut. Till skillnad från vanliga läppglans och läppbalsam innehåller lip plumpers ämnen som gör att läpparna tillfälligt förstoras. Exempel på det kan vara koffein, menthol och pepparmintsolja.

Vad är Plumping Lip Gloss?

En lip plumper framhäver dina läppar genom att ge dem en fylligare look. Lip plumpers finns i både färgade och ofärgade varianter och appliceras som läppglans, skillnaden är att lip plumpers innehåller ämnen som gör att läpparna tillfälligt förstoras en aning (exempelvis koffein, menthol, kamfer).