:

Är Chrysler Grand Voyager en bra bil?

Innehållsförteckning:

  1. Är Chrysler Grand Voyager en bra bil?
  2. Vilka bilar rostar inte?
  3. Är Chrysler Grand Voyager?
  4. Vad kostar en Chrysler?
  5. Vilken bil är sämst?
  6. Varför rostar inte bilar?
  7. Vem säljer Chrysler i Sverige?

Är Chrysler Grand Voyager en bra bil?

Chrysler Voyager har bra köregenskaper och går stadigt även i en pressad undanmanöver. Särskilt kul att köra är bilen däremot inte och i stadstrafik känns Voyager ganska klumpig. Fyrhjulsdrivna versioner såldes också, men de är ovanliga. Antisladdsystem finns inte, ett tecken på att Voyager är en åldrad bilmodell.

Vilka bilar rostar inte?

Sätt betyg på din bil – prova Premium gratis i en månad! Bäst var Porsche med noll rapporterade lack/rost-problem följt av Jaguar, Mercedes, Renault och Volvo. När vi idag tittar på ägarbetygen för årsmodell träder en lite annan bild fram. Jaguar, Mercedes och Volvo är kvar i topp 5 medan Saab nu är sämst.

Är Chrysler Grand Voyager?

Grand Voyager är en MPV och den 3:e populäraste modellen från Chrysler här på Wayke. Vi har just nu 3 st annonser för den. De mest populära färgerna för Chrysler Grand Voyager är silver, svart och vit. Majoriteten av våra Grand Voyager har diesel som bränsle men det finns också ett mindre antal bensin.

Vad kostar en Chrysler?

Genomsnittsbilen från Chrysler är tillverkad 2006, har gått 12 167 mil och kostar 104 167 kr.

Vilken bil är sämst?

Ny etta är Isuzu som säljer pickuper. Trea är Subaru som haft pallplats många gånger men i fjol hade ramlat ner till niondeplats. Förra årets vinnare Mazda kom på en sjätteplats i år. Allra sämst betyg fick Opel vars index är det sämsta som uppmätts i undersökningens historia.

Varför rostar inte bilar?

Karossens galvanisering och grundlack förslits med åren, men bra slitskydd och vax i hålrum kan motverka rost. De skarvar som finns på bilen, behöver vara väl limmade och tätade. Annars blir de lätt rostfällor, säger Villaägarnas chefsjurist Ulf Stenberg.

Vem säljer Chrysler i Sverige?

Hos oss på Hedin Bil, US Center/Åbro, säljer vi Chrysler, Jeep, Dodge, Cadillac, Corvette, Chevrolet Fiat, Alfa Romeo, Abarth och Lancia. Vi har verkstad för Chrysler, Jeep, Dodge, Cadillac, Corvette, Chevrolet, GMC, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Lancia samt Hummer.