:

När ska man ta CLA?

Innehållsförteckning:

  1. När ska man ta CLA?
  2. Vad är Hallonketon bra för?
  3. Varför ska man äta CLA?
  4. Är CLA farligt?
  5. När ska man ta Hallonketoner?

När ska man ta CLA?

CLA dosering och varaktighet Det vanligaste intaget är troligen omkring 3g per dag. Om det används som tillskott är det bäst att ta i samband med måltider.

Vad är Hallonketon bra för?

Hallonketon har blivit känd världen över tack vare sina fantastiska fördelar. Denna typ av keton kan öka ämnesomsättningen, minska aptit, stärka ditt immunförsvar, detoxa kroppen samt öka energinivåerna. Hallonketen är därför populärt för viktnedgång.

Varför ska man äta CLA?

Hur fungerar då CLA? Jo, CLA sägs bidra till ett hämmande av enzymer som bidrar till fettbildningen i cellerna samt lagringen av fett. Med andra ord ökar CLA fettförbränningen. Dina muskler definieras snabbare och din vikt minskar.

Är CLA farligt?

Forskare varnar för populärt bantningspiller. Fettsyran CLA, som bland annat finns i bantningspillret Tonalin, kan minska kroppsfettet med en tiondel. Men det misstänks också öka risken för både diabetes och hjärtinfarkt. Köp inte medlet, uppmanar Ulf Risérus, näringsforskare vid Uppsala universitet.

När ska man ta Hallonketoner?

Hallonketoner, 60 kapslar Hallonketonerna stimulerar nedbrytningen av fett genom att öka produktionen av en signalsubstans som kallas noradrenalin. Kapslarna intas bäst i samband med dagens första måltid.