:

Var kan jag köpa testosteron?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan jag köpa testosteron?
  2. Vad gör DAA?
  3. Vilka kosttillskott är värda att ta?
  4. Är Testoboosters lagligt?
  5. Vad är Testoboost?
  6. Är Testosteronhöjare olagligt?
  7. Är Testosteronhöjare bra?

Var kan jag köpa testosteron?

Köpa testosterontillskott på apoteket i Sverige Det går att köpa testosteron i Sverige lagligt online om du inte skulle vilja gå till en butik och be om dessa typer av kosttillskott.

Vad gör DAA?

DAA är ett otroligt populärt tillskott bland bodybuilders, och används i uppbyggnadssyfte. I kroppen kan denna aminosyra naturligt bidra till frisättningen av flera hormoner, som bland annat kan hjälpa till att förbättra återhämtningen och muskelreparationen efter ett brutalt träningspass.

Vilka kosttillskott är värda att ta?

Vi ska ta en titt på följande kosttillskott:

  • Koffein.
  • Kreatin.
  • Protein.
  • Nitrat.
  • Omega-3 och omega-6.
  • BCAA.
  • Adenosintrifosfat (ATP)
  • L-citrullin.

Är Testoboosters lagligt?

Muskelökande och testosteronhöjande kosttillskott, så kallade prestationshöjande testoboosters, kan innehålla förbjudna och farliga substanser enligt Dopningslagen. Vi avråder från användande av dessa. Är en produkt testosteronhöjande så är den olaglig enligt Dopningslagen 1§d.

Vad är Testoboost?

Testobooster är ett kosttillskott som riktar sig till de som ägnar sig åt styrketräning eller kroppsbygge av något slag. Tillskottet har till syfte att ge kroppen goda förutsättningar att bibehålla normala hormonnivåer. Det handlar i huvudsak om substanser som ska påverka testosteronnivåerna.

Är Testosteronhöjare olagligt?

De enda olagliga dopingpreparaten i Sverige är de som höjer testosteronhalten i kroppen. Många produkter marknadsförs dock som just testosteronhöjare. Ofta innehåller de zink eller örten tribulus terrestis.

Är Testosteronhöjare bra?

Hormonet har viktiga funktioner som ökad sexuell lust, bibehållen erektionsförmåga och förmågan att bygga muskelmassa och styrka i skelettet, fördelning av kroppsfett samt att hålla orken och humöret uppe.