:

Vilka mackar säljer E5 bensin?

Innehållsförteckning:

 1. Vilka mackar säljer E5 bensin?
 2. Var köper Circle K sin olja?
 3. Vad säljer Circle K?
 4. Var ligger bensinpriset på idag?
 5. Var köpa E5?
 6. Var kommer Circle K olja från?
 7. Var kommer Preems olja ifrån?
 8. Vad finns på Circle K?
 9. Vad står K för i Circle K?
 10. Var är dieseln billigast i Sverige?
 11. Finns E5 bensin kvar?
 12. Är E5 och 95 samma sak?

Vilka mackar säljer E5 bensin?

Kan din bil köra på E10, så kan du blanda E5 och E10. Kommer det att finnas E5-bensin på alla stationer med E10? Ja, på alla Circle K-stationer kommer det även att finnas E5.

Var köper Circle K sin olja?

Varifrån kommer våra drivmedel? - Statoil Statoil Fuel & Retail, som inte har några egna raffinaderier, köper in fossila drivmedelsprodukter på den öppna marknaden med utgångspunkt från pris och kvalitet. Svanen är en världsledande miljömärkning som ställer tuffa miljö-, hälso- och klimatkrav.

Vad säljer Circle K?

Boka din sommarbil!

 • Smörgåsar.
 • Korv.
 • Pizza Hut.
 • Varm mat.
 • Kall mat.
 • Vego.
 • Dagens.
 • Ny matupplevelse.

Var ligger bensinpriset på idag?

Aktuella Priser

Bensin 9523,28 kr
Bensin 98 E524,23 kr
Diesel25,81 kr
Etanol20,72 kr

Var köpa E5?

Om du behöver tanka E5 bensin välj i så fall V-Power eller 98 oktan som finns på alla Shellstationer, undantaget Shell express i Norrköping och Sala.

Var kommer Circle K olja från?

Circle K är ingen producent av bensin och diesel, utan vi köper in färdiga drivmedel. Vi har varit i löpande dialog med våra leverantörer och de har agerat snabbt och antingen slutat helt med rysk olja eller har nu fasat ut den nästan helt och ersatt med alternativa ursprung, exempelvis Nordsjöolja.

Var kommer Preems olja ifrån?

Vi köper inte råolja från arktiska vatten, olja som framställts via fracking eller olja som kommer från tjärsand. Orsaken till detta är de höga miljörisker som följer med dessa typer av oljeproduktion. Cirka 80 procent av den råolja som Preem köper kommer från Ryssland och Nordsjöområdet.

Vad finns på Circle K?

Circle K är ett varumärke för närbutiker och bensinstationer, vilka drivs av kanadensiska Alimentation Couche-Tard. De finns representerade ett flertal marknader i framför allt Nordamerika och Asien....Circle K.

Historia
ÄgareAlimentation Couche-Tard, Inc
ModerbolagAlimentation Couche-Tard, Inc

Vad står K för i Circle K?

Kay's Drive-In Food Service blev Circle K. Logotypen blev ett "K" som omges av en cirkel på en rektangulär bakgrund. En diagonal pil som går genom logotypen symboliserar framsteg och energi – och pekar mot den service som Circle K levererar.

Var är dieseln billigast i Sverige?

Diesel: St1, Skellefteå: 18,92 kronor. Ingo, Skellefteå: 18,92 kronor. Ingo, Umeå: 18,92 kronor.

Finns E5 bensin kvar?

E5 finns kvar som det som man i branschen kallar ”protection grade”, en kvalitet för äldre bilar som inte klarar av den högre blandningen. Troligen oftast som 98 oktan. Men det kommer bara bli nödvändigt för ett fåtal bilar. – Hela 98 procent av alla bilar som är yngre än 30 år klarar av att tankas med E10.

Är E5 och 95 samma sak?

E5 är en form av motorbränsle som består av 5% etanol och 95% bensin. I Sverige såldes all 95-oktanig bensin som E5-bränsle, med undantag på Gotland, innan 1 augusti 2021.