:

Hur får man bollar i Pokémon?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bollar i Pokémon?
  2. Hur byter man Pokémon med varandra?
  3. Hur gör man ett eget Pokestop?
  4. Hur många trades per dag Pokémon?
  5. Hur ofta kan man gå till Pokestop?
  6. Hur blir ett Pokestop ett gym?
  7. Hur skapar man gym i Pokemon go?

Hur får man bollar i Pokémon?

Du kommer bara hitta Pokébollar och ägg på Pokéstops fram tills din karaktär når level 5. Föremål som Potions, Revives, bär, Lucky-ägg och andra typer av Pokébollar kommer du börja när du passerat den gränsen. Fortsätt levla upp din tränare, för det finns mer överraskningar allteftersom att du fortskrider.

Hur byter man Pokémon med varandra?

Du kan byta Pokémon om du befinner dig i närheten av en vän och din tränarnivå är 10 eller mer. För att genomföra ett byte krävs Stardust men du får extra godis för den Pokémon du har bytt. Denna bonus ökar om de Pokémon ni byter med varandra fångades på platser som ligger långt ifrån varandra.

Hur gör man ett eget Pokestop?

Annars verkar det hela vara en rätt smidig process där man väljer ut en plats som man anser bör vara ett pokéstop för att därefter beskriva och fotografera denna. När man skickat in sin ansökan så kommer sedan användare av Ingress Operation Portal Recon (OPR) avgöra om platsen förtjänar att bli ett pokéstop eller inte.

Hur många trades per dag Pokémon?

Man kan göra 1 special byte varje dag. som special räknas: Legendary, Shiny & Pokémon som den ena eller båda ej har fångat än.

Hur ofta kan man gå till Pokestop?

Metod 3: Besök ett pokestop När du besöker ett pokestop så får du en belöning, men vad många inte vet är att efter en viss tid så fylls pokestop-punkter på med belöning. Om du bara väntar eller hänger kring ett pokestop är det ett bra sätt att fylla på förrådet med förnödenheter utan att behöva spendera pengar.

Hur blir ett Pokestop ett gym?

Nya pokéstops och gym som Pokémon Go-spelare lägger till kan sedan granskas av andra spelare som kan utvärderas om den föreslagna platsen är värd att bli ett pokéstop eller ett gym.

Hur skapar man gym i Pokemon go?

Hur man begär ett gym eller PokéStop i Pokémon GO till skapa ett PokéStop eller ett gym i Pokemon GO det första kravet du måste uppfylla är att ha en 40-nivå åtminstone i spelet. Denna begränsning är så att Niantic inte översvämmas av förfrågningar från miljontals spelare som ber företaget omöjligt.