:

Vad gör att Mobilbatteriet laddar ur?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör att Mobilbatteriet laddar ur?
  2. Vilka appar drar mycket batteri?
  3. Vad händer om man stänger av Appaktiviteter i bakgrunden?
  4. Varför laddar min iPhone 7 ur så snabbt?
  5. Hur aktiverar jag Appaktiviteter i bakgrunden?

Vad gör att Mobilbatteriet laddar ur?

Batteriet laddas ur mycket fortare när det är varmt, även när det inte används. Det kan även skada batteriet. Du behöver inte träna telefonen på att känna av batteriets kapacitet genom att låta det gå från fulladdat till helt urladdat eller tvärtom.

Vilka appar drar mycket batteri?

I Android ser det lite olika ut beroende på enhet, men i många fall nås funktionen via Inställningar och Batteri. Här visas en lista över hur mycket ström i procent olika appar har förbrukat av batteriet. Det går att trycka på en app för att se hur mycket ström den drar om den är startad med inte används.

Vad händer om man stänger av Appaktiviteter i bakgrunden?

3 Har för många appaktiviteter på i bakgrunden När du låter apparna uppdatera sitt innehåll automatiskt drar det en hel del batteri och data. För vissa appar är detta något du vill ha igång då du vill ha en direkt uppdatering när något händer.

Varför laddar min iPhone 7 ur så snabbt?

Batterier kan slitas olika Batterier som ofta laddas ur helt, ofta befinner sig i varma miljöer och ofta laddas med snabbladdare kan slitas ut snabbare. Det kan göra att batterier förlorar kapacitet långt innan 500 cykler. iOS håller koll på iPhone-batteriers hälsa och användning.

Hur aktiverar jag Appaktiviteter i bakgrunden?

Du kommer att få notiser även om du stängt av appaktiviteter i bakgrunden. Notiser ställer du in separat under Inställningar > Notiser och pushnotiser ställer du in under Inställningar > Lösenord och konton > Hämta nya data.