:

Hur jobbar Coop med CSR?

Innehållsförteckning:

 1. Hur jobbar Coop med CSR?
 2. Hur mycket förlorar Coop?
 3. Hur arbetar Coop med hållbarhet?
 4. Hur fungerar Coop?
 5. Är Coop fortfarande stängt?
 6. Vad gör Coop för miljön?
 7. Hur arbetar Coop med inköp?
 8. Hur handlar man på Coop?
 9. Vad kostar det att vara medlem i Coop?

Hur jobbar Coop med CSR?

Coops hållbarhetsdeklaration Scanna streckkoden på varan du tänker köpa eller klicka på varans hållbarhetssymbol när du handlar på coop.se så får du fram varans hållbarhetsavtryck.

Hur mycket förlorar Coop?

Coop tappar runt 100 miljoner på grund av it-attacken | SvD.

Hur arbetar Coop med hållbarhet?

Vi jobbar varje dag för att tillsammans med våra experter välja ut de produkter som tar bästa hänsyn till hållbarhet i alla dimensioner – utan att priset springer iväg. Maten vi äter står för 30 procent av klimatpåverkan enligt den senaste forskningen. Därför är hållbarhetsfrågan så viktig.

Hur fungerar Coop?

Coop är ingen vanlig matkedja, vi är ett kooperativ. Som medlem hos oss blir du även medlem i din lokala konsumentförening. De 100 kr du betalar innebär att du blir delägare i din lokala konsumentförening. Din medlemsinsats får du tillbaka om du väljer att lämna Coop.

Är Coop fortfarande stängt?

Alla butiker runt om i landet har nu kunnat öppnas igen, efter IT-störningarna som påverkade Coops kassasystem i nästan hela landet.

Vad gör Coop för miljön?

Coops klimatmål 50 % minskning av utsläpp av växthusgaser från egen verksamhet. I egen verksamhet omfattas el, värme och köldmedia i våra butiker, lager och kontor. All el ska även vara förnybar. 25 % minskning av utsläpp av växthusgaser från vår indirekta verksamhet.

Hur arbetar Coop med inköp?

Vi arbetar med leverantörer som delar vår syn på vad som är bra för människor, djur och natur. För att vara en hållbar leverantör till Coop ska leverantören ha skrivit under och implementerat Coops uppförandekod, vara tredjepartsreviderad samt långsiktigt bidra med ett hållbart sortiment.

Hur handlar man på Coop?

handlar du på Coop.se

 • Steg 1 - Logga in. Börja med att logga in eller skapa ett konto genom att klicka på logga in eller profilsymbolen uppe i menyn. ...
 • Steg 2 - Välj och reservera leverans. ...
 • Steg 3 - Börja handla. ...
 • Steg 4 - Betalning.

Vad kostar det att vara medlem i Coop?

För att bli hushållsägare och medlem i Coops medlemsprogram betalar du in din medlemsinsats på 100 kr till din lokala konsumentförening. Skulle du avsluta medlemskapet får du insatsen tillbaka.