:

Kan man ta bort rynkor med laser?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ta bort rynkor med laser?
  2. Hur ofta kan man göra fraxel laser?
  3. Vad är fractional laser?
  4. Kan man ta bort bristningar med laser?
  5. Kan man använda IPL varje dag?

Kan man ta bort rynkor med laser?

Laserstrålning och intensivt pulserat ljus (IPL) kan användas för estetiska behandlingar. Bland annat för att ta bort rynkor, hårväxt, ytliga blodkärl, pigmentfläckar och tatueringar. Enkelt beskrivet är laser samma sak som koncentrerat ljus.

Hur ofta kan man göra fraxel laser?

Ofta krävs det mellan 2-15 behandlingar, beroende på vad som ska behandlas. För ett bra resultat är det viktigt att du sköter eftervården ordentligt. Du får instruktioner av oss i samband med konsultation eller behandling.

Vad är fractional laser?

Med en fraktionerad laser skjuts laserstrålar djupt ner i huden och bildar mikroskopiska hål som stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin i huden. Till skillnad från andra Co2-lasrar har SmaXel en inbyggd randomizer som bidrar till en systematisk fördelning av laserstrålarna som skjuts ut.

Kan man ta bort bristningar med laser?

Kombinationen av Laser terapi och PRP hjälper till att läka strier/ hudbristningar. När hudens elasticitet och volym förbättras kommer bristningar att reduceras och läka efter behandlingen. Först tas blod från patienten, precis som vanlig blodprovstagning.

Kan man använda IPL varje dag?

IPL för hemmabruk kan användas varje vecka när du först börjar med produkten, men så småningom behöver du bara använda den för bibehålla dina resultat.