:

Är det silikon i Moroccanoil?

Innehållsförteckning:

  1. Är det silikon i Moroccanoil?
  2. Vad är Moroccan?
  3. Vad är Moroccanoil bra för?
  4. Hur används Moroccanoil?
  5. Vad är arganolja bra för?

Är det silikon i Moroccanoil?

Detta protein stärks av arganolja (även känt som ”flytande guld”) och linfröextrakt. Dessutom innehåller produkten två silikon (Cyclomethicone och Dimethicone) som motverkar statiskt hår och underlättar kamning. Moroccanoil är fri från alkohol.

Vad är Moroccan?

Moroccanoil är ett varumärke inom hårvård med egenutvecklad professionell hårolja som innehåller exklusiv arganolja. Moroccanoil skapade en rejäl ”buzz” och produkten fick ett enormt genomslag som revolutionerade hårindustrin. Alla skulle plötsligt ha olja i sitt hår.

Vad är Moroccanoil bra för?

#3 Moroccanoil Original Treatment Du får en riktigt bra vårdande oljebehandling som gör håret tydligt lenare och glansigt. Produkten innehåller arganolja och har en härlig mild, orientalisk och kryddig doft. Konsistensen på oljan är något trögflytande vilket gör den lätt att arbeta med.

Hur används Moroccanoil?

AVSLUTA DIN HÅRVÅRDSRUTIN MED OLJA OCH SHINE SPRAY Oljan innehåller både omega-3-olja och arganolja som stärker håret, gör det mjukare och boostar hårglansen. Jag rekommenderar att du använder 1-2 pump baserat på ditt hårs tjocklek. Oljan tränger snabbt in i håret och har en värmeskyddande effekt.

Vad är arganolja bra för?

Arganolja är den perfekta oljan för vård och skydd av din hud, hår och naglar. Genom sitt höga innehåll av E-vitamin kan arganolja förebygga och motverka miljöpåverkan på huden och åldrande. Oljans antioxidanter skyddar, stärker och renar bindväven under huden.