:

När kan man börja med LPG efter fettsugning?

Innehållsförteckning:

  1. När kan man börja med LPG efter fettsugning?
  2. Hur lång tid tar en LPG behandling?
  3. Vilken LPG är bäst?
  4. Hur går LPG till?
  5. Hur ofta ska man göra LPG vid skada?

När kan man börja med LPG efter fettsugning?

Före och efter kirurgi I ett senare skede kan metoden användas för att reducera eventuella ojämnheter som ibland kan uppkomma i samband med fettsugning. Behandlingarna bör påbörjar 1-2 månader innan planerat ingrepp. Kan även hjälpa till att minimera ärrvävnad isamband med kirurgiska ingrepp.

Hur lång tid tar en LPG behandling?

Behandlingen tar 40 min, och under behandlingen har man på sig en kroppsstrumpa. Under behandlingen ligger man på en behandlingssäng och ett munstycke med vakuum och roterande rullar förs över kroppen. Munstycket tar tag i huden, lyfter upp huden, masserar och stimulerar huden. Behandling känns skön o avslappnande.

Vilken LPG är bäst?

Endermologie Body ökar förbränningen med upp till 70%, reducerar celluliter och stramar upp huden. Du boostar effekten med kost och träning och kan forma kroppen på specifika områden. LPG Alliance är den senaste maskinen inom LPG-teknologin och ger dig en tre gånger så mer effektiv behandling än dess föregångare.

Hur går LPG till?

LPG Lipomassage eller Endermologie som behandlingen också kallas är en teknik som används för att utföra s.k. mekanisk bindvävsmassage med hjälp av vaccumsug och motoriserade rullar. Tekniken uppfanns av en fransman vid namn Luois Paul Guitay, därav namnet LPG.

Hur ofta ska man göra LPG vid skada?

10–14 behandlingar är det vanligaste för ett optimalt resultat. Efter Liposkulptur/fettsugning brukar dock 4 behandlingar under en månads tid räcka.