:

Hur länge håller en LPG behandling?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge håller en LPG behandling?
  2. Hur effektivt är LPG?
  3. Hur ofta kan man köra LPG?
  4. Får man träna efter LPG?
  5. Kan man göra LPG när man har mens?
  6. Hur många LPG behandlingar behöver man?

Hur länge håller en LPG behandling?

En grundbehandling för celluliter är 14-24 ggr och utförs 1- 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1- ev. 2 gång/månad. Om man går en hel kur och inte följer upp resultaten med 1 behanding/månad, så håller resultaten i ca 6 månader.

Hur effektivt är LPG?

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför i sin tur att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi.

Hur ofta kan man köra LPG?

Resultat kan ses efter ca 5-8 ggr (för de flesta). En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/v. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/mån.

Får man träna efter LPG?

LPG SPORT. Bra både före och efter träning. Rensar ut slagg och mjölksyra.

Kan man göra LPG när man har mens?

Ganska ofta behöver lymfsystemet hjälp, speciellt om man som kvinna har förmåga att samla på sig vätska vid menstruation eller om du som man har påsar under ögonen, så kan man göra lymfdränage i ansiktet och hjälpa lymfan på traven. Här spelar LPG/endermologi en stor roll och kan ge fantastiska resultat!

Hur många LPG behandlingar behöver man?

Är det estetiskt, för att forma kroppen, få mindre fettdepåer och celluliter behövs i regel 14 – 20 behandlingar och med en till två behandlingar i veckan för att få ett resultat som håller i sig. Behandlingsresultatet bör underhållas med en behandling per månad.