:

Vilken är den senaste macbooken?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken är den senaste macbooken?
  2. När kommer en ny MacBook Pro?
  3. När lanseras nästa MacBook?
  4. När kommer den nya MacBook?
  5. När kommer nya Apple datorer?

Vilken är den senaste macbooken?

Apple MacBook Pro, 14-tum (2021) Apple har kommit krypande tillbaka till portarna, vilket betyder att du får en SDXC-plats, HDMI-port, MagSafe-laddning och tre USB-C-portar, och bänkat den meningslösa Touch Bar för funktionstangenter igen.

När kommer en ny MacBook Pro?

Enligt nya uppgifter till Digitimes, via Macrumors, så planerar Apple att släppa en ny Macbook Air under andra halvan av 2022. Tidigare har även kända ryktesprofiler som Ming-Chi Kuo och Bloombergs Mark Gurman delat med sig av liknande uppgifter.

När lanseras nästa MacBook?

(Pocket-lint) - Apple kommer att avslöja nästa generation av MacBook Air- enheter senare i år, efter att ha planerat ett tillkännagivande för de bärbara datorerna i början av 2022.

När kommer den nya MacBook?

22 oktober 2021: Apples nästa MacBook Air kan komma utrustad med en Mini-LED-skärm precis som de nya MacBook Pro-modellerna – eventuellt minus flärpen – när den förväntas anlända i mitten av 2022, såväl som ett M2-chip, med ett tangentbord och ramar i vitt.

När kommer nya Apple datorer?

Apple kan lansera ett gäng nya Macs 2022, inklusive nya billigare MacBook Pro. Det kan bli en stor mängd Apple Mac-lanseringar nästa år. Det går rykten om att Apple har ett gäng nya Mac-datorer på gång för nästa år – fem av dem för att vara exakt – och det kan inkludera en ny billigare MacBook Pro.