:

Vart festar man på Mallorca?

Innehållsförteckning:

 1. Vart festar man på Mallorca?
 2. Är klubbarna öppna i Mallorca?
 3. När stänger klubbarna i Palma?
 4. Är det Munskyddskrav på Mallorca?
 5. När öppnar Mallorca för turister?
 6. Är Magaluf öppet?
 7. Vad är Magaluf känt för?
 8. Vilka regler gäller för resa till Mallorca?
 9. Är Mallorca stängt?
 10. Vad heter bargatan i Magaluf?
 11. Är det värt att åka till Magaluf?
 12. När är det mest folk i Magaluf?

Vart festar man på Mallorca?

I Palma börjar det riktigt intensiva nattlivet efter 02.00.

 • Abaco. I forna dagar var detta ett 1600-talspalats – nu är det en cocktailbar med frukt och blomsterdekorationer. ...
 • Tito's. Intill Pacha vid Paseo Maritimo ligger Tito's med sin märkliga hiss. ...
 • Agua Bar. ...
 • Nikki Beach Club Bar. ...
 • Hogan's. ...
 • Tim's Bar. ...
 • El Garito Café

Är klubbarna öppna i Mallorca?

Nattklubbar i Magaluf och Palma Beach på Mallorca, samt i chartermeckat San Antonio på Ibiza, har fått öppningsförbud fram till tidigast sommaren 2021. Pubar och barer kan få öppna – under strikta regler för öppettider och servering.

När stänger klubbarna i Palma?

Högsäsongen för den som vill festa i Magaluf och Palma Nova är Juni-Augusti, men det går även att festa under hela perioden från April till Oktober. Övriga månader håller de flesta barerna och klubbarna stängt och nattlivet är stillsamt.

Är det Munskyddskrav på Mallorca?

Det är t ex inte längre är nödvändigt att bära munskydd i affärer eller på restauranger. Munskydd rekommenderas i de fall det är svårt att hålla ett säkerhetsavstånd på minst 1,5 meter eller i dåligt ventilerade lokaler. Företag har rätt att själva besluta om de vill ha kvar munskyddskravet på arbetsplatserna.

När öppnar Mallorca för turister?

Maroto sade att det kan bli aktuellt med coronavaccin-pass från och med 19 maj för att hjälpa landets hårt utsatta turistindustri. panien är ett populärt turistmål, särskilt för britterna. Favoritplatsen är ögruppen Balearerna som hyser Mallorca och Ibiza.

Är Magaluf öppet?

I Magaluf kan man sola, bada och festa dygnet runt. Destinationen erbjuder allt man kan önska för en oförglömlig semester. Här har vi valt att samla all tänkbar information om charterklassikern Magaluf.

Vad är Magaluf känt för?

Magaluf är en ort på den spanska ön Mallorca i Medelhavet och ligger cirka 20 km från staden Palma de Mallorca. Den är populär bland framför allt charterturister som åker på sol- och badsemester. Utöver det är det även ett mycket populärt resmål för ungdomar som i första hand är ute efter att festa.

Vilka regler gäller för resa till Mallorca?

Resenärer som anländer till Spanien från EU / Schengenländer Den 2 juni lyfte Spanien kravet för resenärer från EU samt Schengenländer att visa EU:s digitala Covidintyg eller EU- likvärdig Covid-19 vaccination/ negativt intyg på aktiv infektion/ tillfrisknandeintyg.

Är Mallorca stängt?

Just när Mallorcas restauranger och barer har kunnat öppna efter vårens hårda restriktioner kommer kallduschen. Mallorca stänger samtliga verksamheter på de fem största gatorna i turistmagneterna Magaluf och El Arenal med omedelbar verkan. Tvångsstängningen uppges gälla i två månader.

Vad heter bargatan i Magaluf?

Magaluf har en huvudgata, Punta Ballena. The strip som Punta Ballena kallas i folkmun är även känd som den brittiska bargatan. Gatan är ca 1 km lång och du finner allt från fina cocktailbarer, brittiska pubar och sportbarer till nattklubbar i världsklass.

Är det värt att åka till Magaluf?

MagalufMallorca är resmålet för yngre, partysugna soldyrkare från främst Storbritannien, vilket avspeglar sig i miljön. För dig som gillar att klubba hela natten och sen sova dig pigg på den långa sandstranden.

När är det mest folk i Magaluf?

Under Magalufs högsäsong mellan juni och augusti domineras orten av unga, partyglada människor från hela Europa. Tillhör du den kategorin av turister är nöjesutbudet efter solnedgången oändligt.