:

Hur mycket kostar det att sälja på CDON?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar det att sälja på CDON?
 2. Kan privatpersoner sälja på CDON?
 3. Hur fungerar CDON?
 4. Hur mycket kostar det att sälja på Fyndiq?
 5. Kan man lita på CDON?
 6. Är det säkert att beställa från CDON?
 7. Kan man sälja på Fyndiq?
 8. Hur använder man Marketplace?
 9. Är CDON en pålitlig hemsida?
 10. Är CDON dåligt?
 11. Kan man lita CDON?
 12. Hur mycket kostar retur på Fyndiq?

Hur mycket kostar det att sälja på CDON?

Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 5 500 kr + moms för arbetet att installera tjänsten i din webshop, en löpande månadskostnad på 350 kr/mån + moms samt en transaktionsavgift på 1 kr/transaktion. CDON tar ut en % avgift på produktpriset samt en avgift i kr och du som e-handlare står för fraktkostnaden.

Kan privatpersoner sälja på CDON?

Företaget ska vara momsregistrerat i något av EU-länderna. Svenska företag ska även vara registrerade för F-skatt. Företaget måste klara en kreditprövning. Företaget måste kunna leverera till och ta emot returer från de länder man väljer att sälja i.

Hur fungerar CDON?

Marknadsför och sälj. Ladda upp dina produkter och kom igång med din försäljning. Genom att sälja på CDON Marketplace stärker du ditt varumärke genom att synas på en etablerad och välkänd e-handelssite. Vi är alltid transparenta med att det är du som är säljare.

Hur mycket kostar det att sälja på Fyndiq?

Fyndiq startade med syftet att vara en enkel och effektiv merförsäljningskanal för alla handlare att maxa sin försäljning. Vi har inga fasta avgifter eller bindningstid. Istället betalar du endast när du sålt en produkt genom en försäljningsavgift samt en produktkategoriavgift.

Kan man lita på CDON?

Alla företag som säljer via oss ska följa våra avtal och regler, och vi gör rutinmässigt kontroller för att försäkra att dessa efterlevs. Vår ambition är att det alltid ska vara tryggt och säkert att handla via CDON – vi är Nordens största marknadsplats med det självklara målet att alla våra kunder ska vara nöjda.

Är det säkert att beställa från CDON?

Riktigt värdelös internethandel, inte alls att rekommendera överhuvudtaget. CDON är inte EN butik... Efter jag eftersökt varför mitt köp blev så extremt dyrt för mig, så har jag fattat hur dom gör affärer. Det finns över 1500 butiker i denna "butik" och de är utspridda, inte bara i sverige.

Kan man sälja på Fyndiq?

Fyndiq startade med syftet att vara en enkel och effektiv merförsäljningskanal för alla handlare att maxa sin försäljning. Vi har inga fasta avgifter eller bindningstid. Istället betalar du endast när du sålt en produkt genom en försäljningsavgift samt en produktkategoriavgift. Läs mer här.

Hur använder man Marketplace?

Marketplace är lite som Blocket men inbyggt i Facebook och gratis att lägga upp dina annonser. Du kan skapa annonser för att sälja dina prylar, där du beskriver dem, lägger till bilder och sätter ett pris. Precis som på Blocket utförs inga transaktioner på Marketplace utan du får kontakta säljare och komma överens.

Är CDON en pålitlig hemsida?

Köp alidrig varor varken från CDON eller GTSA. De är rätt bluff. Vi köpte en dator från de och hade fel sedan köpt och vi gjorde en reklamation på den och de sa att vi var orsaken till detta. Hur det kommer i sig att den var från början hade fel och vi var orsaken till det.

Är CDON dåligt?

Nöjd. Nöjd det jag vill ha det finns. Sålänge det är CDON själva som säljer så är det aldrig några problem. Det flesta andra som säljer via CDON:s sida är ok det finns några man önskade togs bort eller att man kan sortera efter säljare.

Kan man lita CDON?

Riktigt värdelös internethandel, inte alls att rekommendera överhuvudtaget. CDON är inte EN butik... Efter jag eftersökt varför mitt köp blev så extremt dyrt för mig, så har jag fattat hur dom gör affärer. Det finns över 1500 butiker i denna "butik" och de är utspridda, inte bara i sverige.

Hur mycket kostar retur på Fyndiq?

Hämtar Konsumenten ej ut sitt paket inom angiven tid och Produkten returneras, kommer Fyndiq att debitera Konsumenten den faktiska fraktkostnaden för paketet (dock högst 160 kr) inkl. moms per outhämtad försändelse för respektive Butik.