:

Hur gammal är man om man är född 1959?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gammal är man om man är född 1959?
  2. Vilket år gick jag ut gymnasiet?
  3. Hur räknar man ut ålder i Excel?
  4. Kan man se var man är född personnummer?
  5. Varför funkar inte Datedif?
  6. Hur många månader mellan två datum Excel?

Hur gammal är man om man är född 1959?

Pensionsåldern höjs steg för steg

FödelseårLägsta pensionsålderÖvre åldersgräns för försäkringsskyldigheten
195964 år 3 mån69
196064 år 6 mån69
196164 år 9 mån69
65 år70

Vilket år gick jag ut gymnasiet?

Du kan se vilka gymnasieskolor och komvux som är anslutna till betygsdatabasen och när de anslöt sig. Tänk på att om du gick ut gymnasiet/läste klart på komvux innan din skola anslöt sig, finns ditt betyg inte med i betygsdatabasen.

Hur räknar man ut ålder i Excel?

Öppna ett nytt kalkylblad, högerklicka på cell A1 och välj Inklistringsalternativ > Behåll källformatering. Resultatet är åldern på personen – skillnaden mellan idag och födelsedatumet i A2. I det här exemplet används funktionerna ÅR och NU.

Kan man se var man är född personnummer?

Länsbyråerna för folkbokföring fick i uppgift att fördela födelsenummer till befolkningen och för att göra det enkelt fick varje län en serie slutsiffror att dela ut. Hallands län fick till exempel serien 460–479 och Jämtlands län 820–849. På så sätt gick det att utläsa av de tre sista siffrorna var en person var född.

Varför funkar inte Datedif?

Den vanligaste orsaken är dock att du skrivit fel för argumentet intervall. Intervallet (Y, m, d, yd, md eller ym) skall i funktionen omges av raka dubbla citationstecken ”, inte av så kallade typografiska (sneda) citationstecken ” (om du ser skillnaden….).

Hur många månader mellan två datum Excel?

För att räkna ut antalet månader mellan datumen i cell A1 och cell A2 börjar vi med att markera cell A3. Klicka i formelfältet och skriv =(ÅR(A2)-ÅR(A1))*12+MÅNAD(A2)- MÅNAD(A1).