:

Varför kan jag inte betala med mitt Mastercard?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kan jag inte betala med mitt Mastercard?
  2. Är det problem med Mastercard?
  3. Varför kan jag inte handla online med mitt kort?
  4. Vad gäller när man betalar resa med Mastercard?
  5. Kan inte betala med mitt kort på internet?

Varför kan jag inte betala med mitt Mastercard?

Kortet måste vara aktiverat för nätbetalningar. Du kan lätt aktivera kortet för nätbetalningar i nät- eller mobilbanken. Säkerhetskoden CVV eller CVC på kortets baksida ändras då kortet förnyas. CVV2/CVC2-säkerhetskoden finns vid kortets signaturdel.

Är det problem med Mastercard?

Detta eftersom det har visat sig att problem som rör kortbetalningar med Verified by VISA eller Mastercard SecureCode oftast beror på säkerhetsinställningar i kundens webbläsare. Är din webbläsare till exempel inställd på att blockera popupfönster kan detta medföra att betalningen inte går att slutföra.

Varför kan jag inte handla online med mitt kort?

Har du problem med ditt kort när du handlar på internet? Det kan bero på att vi höjer säkerheten i våra digitala kanaler. Om du har problem att betala, kontrollera först att ditt kort är öppet för internetköp. Det gör du enkelt i internetbanken eller appen.

Vad gäller när man betalar resa med Mastercard?

När du betalar resan med ditt Bankkort Mastercard, Allkort eller Platinum ingår alltid en reseförsäkring med avbeställningsskydd som kompletterar din hemförsäkring. Reseförsäkringen ger dig bland annat: Avbeställningsskydd. Ersättning vid försenat bagage.

Kan inte betala med mitt kort på internet?

Det finns ett flertal faktorer som kan spela in i frågan om varför du inte kan betala. Vi rekommenderar dig först och främst att rensa cacheminnet på din dator och testa att genomföra köpet med en annan webbläsare. Ett annat tips är att göra betalningen med en annan enhet, såsom en mobil eller surfplatta.